Avtomobilska dodatna Oprema radijskih anten kritje Za Ford ford mondeo mk4 mk3 mk2 mk1 shark fin antena ford ka fusion 2017 2008 2013 in več

Nov izdelek

€11.50

€18.86

-39 %

Na zalogi

Oznake:

plug ford mondeo antena, e93 bmw prestavna ročica, avto ford ka, ford mk1 kit, ford tranzit 2012 dimenzije, ročaj ford fusion 2008, talna obloga ford focus, ford mondeo, renault megan mk3, mondeo

Univerzalno Za Večino Avtomobilov

· Ta element je univerzalni za SUV MPV Hatchback in Limuzina itd večina avtomobilov. · Tukaj vzemite Ford avto kot primer.Če je vaš avto drugih avtomobilskih znamk in modelov, Prosim, poglejte na sliko, kot je spodaj, Če je velikost je primerna, da bo v REDU.

Opis

· Omrežne Obseg:FM/AM.Element, ki je sama nima funkcijo GPS.Če je vaš avto dodaja GPS pred, Ne skrbite, Ramble antena ne vpliva na uporabo GPS.

· Visoka Kakovost: Zunanji visoke kakovosti klavir barve s svetlo barvo.Notranji PET / FPC materiala čip je rezultat znanstvene poskuse, ki jih izvaja naše podjetje.

· Patentne Zaščite: oblikovne elemente, ki je bil dobil patentirana zaščita.Tam so anti-ponarejenih oznako na dno.

Standardni Slog

Standardni Slog: služba je sestavljena iz 2 mehke plošče Glede na odnos električnega polja, magnetno polje, gostoto naboja in gostoto toka,Uporaba hišnega LJUBLJENČKA / FPC kot glavni zbiranje RF signal,Sprejem signala boljši, bolj učinkovito in bolj stabilen.

Dodatne Slog

Vnaprej Slog: dipoles so natisnjene na sprednji strani iz mehkega odbor telo kovine tiskana vezja način; prvi dipole, drugi dipole in tretji dipole so urejene.simetrična distribucija 6pcs mehke plošče skupaj.Glede na odnos električnega polja, magnetno polje, gostoto naboja in gostoto toka,Uporaba hišnega LJUBLJENČKA / FPC kot glavni zbiranje RF signal,Sprejem signala boljši, bolj učinkovito in bolj stabilen.

Barve Razvrstitev

Črna, Biserna Bela, Bela, Srebrna, Siva.

Pogosta VPRAŠANJA

Q: Kako izbrati bele barve pravilno?

A: na voljo so 2 barvah o bele barve, "Pearl White" in "Bela","Pearl White" samo izberite "Pearl White" je v redu.Druga imena, bele barve vseh izberite "Bela".

Q: Ko se lahko pošlje po tem, ko sem skupaj nakup?

A: Ramble pošlje izdelek iz s v 1-24 ur po tem, ko kupec plačilo naročila, Razen če nekatere praznike in nedelje.

Q: Kako naj različnih barvah ali v različnih stilov, ki so v enem naročilu?

A: Prosim, dodajte različne barve v košarico najprej, nato plačilo naročila skupaj.

Q: Ramble zagotoviti dropshipping?

O: mi Smo Rambler, smo ODM, vse Ramble izdelki so podprte dropshipping in trgovini na debelo.Če ste dropshipping prodajalec, Prosimo, zaščiti blagovne znamke čast Ramble, Ker od trenutka, da prodajate izdelke Ramble, ste član Ramble.Ste Rambler!

O Ramble

Ramble podjetje je specializirano za proizvodnjo avtomobilske antene.Imamo lasten laboratorij, oblikovalec, in predelovalni obrat.Upamo, da bi naše izdelke visoke kakovosti za ves svet.Prepričani smo, da bodo kupci počutijo neverjetno, ko dobite naše izdelke.

RAMBLE I "Razkošno" Serija

I serije ravno primerna za SUV, MPV in Hatchback.

Postavka Dolžina 15.3cm
Lokacija Auto Zunanjost Dekoracijo Deli
Ime Modela mondeo ka fusion
Posebne Funkcije Dekoracijo, Odstranite statično elektriko, se Zmanjša odpornost proti vetru
Uporaba Audio In Video Pribor
Barve Črna, Bela, Biserno Bela, Siva, Srebrna
Postavka Vrsta Antene
Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Element Teža 0.15kg
Model Leto VSE
Blagovna Znamka Ramble
Razvrstitev Avto & Elektronike Vozila Antene
Element Širina 6.2cm
Vrsta Materiala Kovine,ABS+Zunanji klavir barve
Avto Maker FORD
Postavka Višina 7cm
Omrežne Obseg FM,AM

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni