Očesa Mačka Pas in Povodec za Hojo Mačka Kuža Nastavljiv Mucek Telovnik z Reflektivni Trak za Udobje, Fit Majhne, Srednje Pes

Nov izdelek

€8.96

€12.80

-30 %

Na zalogi

Oznake:

bebedero gatos, mačka dodatki indija, pes har, gatos bebedero, mačka pas pobeg dokaz nastavljiv, pes telovnik, mačka za igrače, mačja igrača, mačka dodatki scool, kuža telovnik

Material:Dihanje očesa tkanine z močno Velcro zapiranje in težkih kovin D-obroči. ● Opozorilo : Velikosti neposredno ne ustrezajo vaš jjeza pasme ali teža.prosimo, ukrep vašega ljubljenčka in si oglejte našo velikosti grafikona za najboljše prileganje pred naročilom. ● Vseh Vremenskih Očesa : z mehko, zrak za dihanje očesa, ta lahek pet pas je kot nalašč za sprehode skozi vse leto. ● Odsevni Trakovi : Dve odsevni trakovi na straneh ta pas povečanje vaš jjeza vidnost za tiste, ki zgodaj zjutraj in pozno zvečer, sprehode. ● Tri Varnostne Funkcije : Naše kavljem in zanke zapiralo, ki ga, sponke in dvojni d-obroči, ki dela skupaj zaščititi vaš jjeza iz treh plasti varnosti.

Pogosta VPRAŠANJA :

Kako sem lahko spremljali moje parcele?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani : www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) ne pozabite vnos številko za sledenje.Vam nudimo dropshipping storitev?Seveda, samo pustite opomba, tako da mi ne bo dal nobenih računov, kode QR, promocije ali ime vaše blagovne znamke, logotipa parcele.Politika vračanja Predmetov z BREZPLAČNO VRNETE ikono 1. boste dobili dodatno 15 dni (na vrhu, na čas dobave datum), da odloči, če želite ohraniti ali vračilo predmeta, iz katerega koli razloga, tako dolgo, kot so neuporabljene, unwashed in v prvotno stanje. 2. NI VRNITVE, LADIJSKI promet PRISTOJBINA Elemente brez brez VRNITVE ikono 1. Dovoljujemo izmenjavo element, če ste nezadovoljni z izdelkom, ampak moral bi nas v roku 7 dni in vrnili v roku 10 dni od datuma, ki ste ga prejeli. 2. Vse vrne element, ki mora biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s številko za sledenje.In tudi vi bi nam povejte razlog za vrnitev. 3. Kupci, ki so odgovorni za vrnitev, ladijski promet pristojbina.

O Povratnih Informacij :

Povratne informacije so za nas pomembni.Bomo zelo cenim, če boste pustili pozitiven odziv, ko ste zadovoljni z nakupom.Prosimo, kontaktirajte nas pred pusti negativne povratne informacije.Če ste nezadovoljni,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

Slog Moda
Poreklo CN(Izvora)
vzorec Trdna
Vrsta mačke
Sezona Vse letne čase
Postavka Vrsta Majice

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni