2020 mujer ženske tiskanja kopalke dolge rokave letnik plaža obrabe, seksi zadrgo oblazinjeni kopalke šport monokini maillot de bain

Nov izdelek

€11.66

€22.85

-48 %

Na zalogi

Oznake:

dolgo sleev kopalke, trdna kopalke zadrgo, obleko nizko rezano seksi, spredaj zadrgo kopalke, kopalke ženske zadrgo, GREENWON, kopalke ženske zip, kopalke zip, modro obleko korzet, bikini komplet zadrgo

opis izdelka:

100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti

* Material : 82%najlon+18%spandex

* Velikost : M,L,xl

*Naše Kopalke Funkcija :

1. Visoka kakovost prilagodljiv material, nepremočljiva tkanine

2. Odlično dehidracija

3. Lepe izdelave

4.Udobno in mehko in trajne nositi

* Pranje Predlog : ročno pranje z vodo pod 30C, visi, da se posuši, ni belilo, brez železa.

Plačilni Pogoji( VISA, MasterCard, Depozitni so sprejemljive za nas) *Vaš denar je varno deponiran v vašem count če uporabljate plačilo po Depozitni, Denar, ki se bodo sprostila, da nam samo po tem, ko boste potrdili dostavo.

Dostava Pogoji(EMS, DHL,UPS, FEDEX,TNT,China Post,E-pošta) * Smo običajno dostava artiklov po 1-4 delovnih dni po plačilu potrditev. * Nudimo brezplačno dostavo po Kitajskem Post Air Mail in Epacket. * Nismo odgovorni za zamude coursed po meri davkov in drugih meri je dajatev.

Vrne in Vračilo

*Niso zadovoljni z nakupom ali velikost ne ustreza, vas prosimo, obrnite na nas hitro in bomo lahko svobodno izmenjavo eno za vas, ampak kupec je odgovoren za vračanje ladijskega stroškov.

*Prejeli napačen element, vzemite sliko predmeta kraj, kjer ima napako in da nam pošljete, bomo preverili, ali je kakovost vprašanje, potem pa bomo poslali še en kos za brezplačno, če pa so kakovost vprašanje.

Prosimo, kontaktirajte nas za sporočila, e-pošto ali trgovino upravitelj če imate vprašanja, jih bomo skušali rešiti v 24 urah.

Povratne informacije, *zagotavljali Bomo pozitivne povratne informacije, ko je prejel plačila, upamo, da vam bo storiti enako za nas.Želimo, da razumete, da smo vrednost vsake stranke. *Če ste zadovoljni z našimi elemente, vljudno prosim pustite nas Pozitivne Povratne informacije ( 5 Zvezd, prosim)

*Če imate kakršnekoli težave glede naše artikel ali storitev , vas prosimo, da nas kontaktirate, preden se odpravite morebitne negativne povratne informacije.Radi bi, da se potrudili, da reševanje spora.Najlepša hvala.

FAQ V1: kakšno velikost naj izberem ?A: Morate vedeti vaše prsi pokal .underbust.pasu in kolka velikosti .Potem gledali na velikost grafikona skrbno ,da je za sklic.Q2:Kako vem, da so moje Prsi Pokal ?A: Upbust –Underbust=Skodelico velikosti Pokal A=10 CM CupB=12,5 CM CupC=15 CM CupD=17.5 CM CupE=20 CM V3:Zakaj je nekdo rekel, da je večja ,nekdo je dejal, da je mala iz povratne informacije ?A:Različni ljudje imajo različne oblike telesa ,tudi če dve ženski, obe Pokal E ,vendar imajo drugačen občutek o velikosti ,vsi vemo ,so weared enako bikini v lasten slog.V4:Ko bo ladja na parceli ?A: Mi bo to ladja v roku 1-7 delovnih dni po plačilu preveriti.In običajno boste lahko spremljali po 5-10 dni.V5: I prekliče naročilo ,zakaj jaz še vedno ne prejemate nadomestila ?A:potem, Ko je naročilo preklicano ,je potrebno o 3-7 delovnih dni za Orgon.si za procese nadomestilo.V6:ali Lahko izbiram različne velikosti vrhu in dna ?A: Nekaj izdelkov podporo, za večino izdelkov, ne more podporo, se obrnite na nas prosim.

bomo ckeck vsak kopalke previdno in ga pošljete na naš dragi kupci

naši tovarni in našega skladišča

Fit Ustreza Res Je, Da Je Velikost
Postavka Slog En Kos Kopalke
prodaja pristop tovarniško neposredne prodaje(kakovost, garancija)
podložen modrček z Da,
Je-Po Meri Da,
Spol ŽENSKE
Vzorec Tipa Cvetlični
Material 82% najlon+18%spandex
Barvni Slog Naravne Barve
Blagovna Znamka Elanrry
Številka Modela 6267
Vrsta Podpore brez žice podporo
Postavka Vrsta Ena Kosov
leto izdelave 2020
Šport Tip Plavati

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni