Stenski Nosilec Za Google Gnezdo WiFi 2. Mini Držalo Glasovni Pomočnik Pametni Dom Nosilec Kuhinja Spalnica Kopalnica Avdio Stojalo

Nov izdelek

€4.52

€11.59

-61 %

Na zalogi

Oznake:

google wifi gori, google domov mini stojalo, smart zvočnik, google mini gori, alexa, baterija google gnezdo hub max, google domov mini podporo, google imetnika, google hub fotoaparat, Mini gnezdo

Stenski Nosilec Za Google Gnezdo WiFi 2. Mini Držalo Glasovni Pomočnik Pametni Dom Nosilec Kuhinja Spalnica Kopalnica Avdio Stojalo

Značilnosti: 1. Poseben Design: posebej Zasnovan za GoogleNest Wifi Namestite vaš usmerjevalnik na steni, odlično tekmo in tesno prilegajo.

2. Kot nalašč Skrite Kabel: Za navijanje original za GoogleNest Wifi, kabel in vtič na kolutu, da sprostite prostor in zagotavlja čistejši izgled.Zagotavlja tudi, da je usmerjevalnik, ki je zaščitena pred morebitno škodo, povzročeno z razlitjem tekočine ali hrane škropljenjem.

3. Varno Namestitev: Nameščen na visoko mesto na steno ali strop, da se prepreči škoda za Google Gnezdo, WiFi, ki so posledica vode razlije iz pokal, domače živali, otroke, ali po nesreči, ki padajo iz tabele.

4. Ne bo Vplivalo na WIFI Signal: tako dolgo, Kot je plug je lahko nameščen kjerkoli, poleg operacijskega sistema windows, v zaprtih prostorih, ne glede na velikost in obliko vaše hiše, to ne bo vplivalo na wifi signala, odpravljanje mrtve točke, in obdržati vaše hiše povezavo.Bistveni gori doma.

5. Visoka Kakovost: To vtičnico stensko montažo je izdelan iz kakovostne ABS plastike, lahka teža, in lahko podpira naprava za daljši čas.

Specifikacije:

Ime: Stenski Nosilec, Stojalo

Material: plastika

Velikost: o 11.2*9.6*15.4 cm/4.01*3.78*6.06 palčni

Teža: približno 90 g

Barva: črna, bela

Seznam Vsebine:

Nosilec*1(Razen kartica in Zvočniki na Sliki)

Opomba:

1. UK plug je prevelika in ni na voljo.

2. Zaradi težav svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, bo prišlo do določenih odstopanj v izdelku, prosimo za razumevanje.

Paket Da,
Številka Modela -
Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični
Postavka Vrsta STOJALO

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni