Brezplačna Dostava ! A4 Sublimacijski papir za Brizgalne tiskalnike Epson

Nov izdelek

€20.55

Na zalogi

Oznake:

epson tiskalnik a3, 9800 pro, epson l3150, epson l395, c210, premium sublimacija knjiga, a4 papir 80gsm kopiranje dokumentov, epson p50, roland metlice, epson črnilo p400

A4 Sublimacijski papir za Brizgalne tiskalnike Paket : vključuje 100 listov sublimacijski papir Opis Izdelka 1. Tovarniško neposredne dobave. 2. Visoko kakovost in konkurenčne cene. 3. Primerna za vrč/tablice/blago/stekla/zastave/čevelj in tako naprej. 4 .Prenos temperatura:180-200 stopinj. 5. Čas prenosa:25-40 6 sekund. Primerna za piezo tiskalnike, kot so ECO Inkjet tiskalnik 7. Celovit in žive barve uspešnosti Specifikacije 1.Sublimacija Prenos Papirja 2.Visoko barvno reprodukcijo, ne gubam, prilagodljiv, se počutijo dobro, visoke kakovosti,ne razpoka, medtem ko solzenje Slike prenesel takšne sublimacija prenos knjige so visoko barvne reprodukcije, ne gubam, ne razpoka, medtem ko solzenje, se počutijo dobro in so prilagodljivi.To je najboljša izbira za prenos T-majice in tisk osebno srajce.To je mogoče prenesti na 100% svetlobe, barve, bombaž, ki vključujejo T-majice, kape in tako naprej.Barva se ne zbledi, medtem ko pranje.To se lahko široko uporablja v oblačila, majice, torbe, sportwear, blazine in tako naprej (z visoko kakovost in razumno ceno), prav tako se lahko uporablja v različnih lesa, kovine, stekla izdelek po posebno prevleko zdravljenja.Najboljši tiskanje temperature, je odvisno od različnih materialov izdelka.Čas, tlaka in temperature so tri fators, ki vplivajo na kakovost tiskanja.

Dostava Info: China Post Zračna Pošta Ladijski Promet.To običajno traja približno 14-26 dni, da večina državi.Express Dostava po EMS/Fedex/DHL, To ponavadi traja približno 4 do 8 dni, da večina državi.Čas dostave je navedeno zgoraj, je povprečni čas in včasih lahko izjemoma zgodi zaradi različnih razlogov.Vsi predmeti, ki so lahko označene kot "Darilo ali Vzorci," Tako ne boste imeli za visoko davka v carini.Ni pošiljke na konec tedna in prazniki.Politika vračanja: 30 dneh Garancijo na Zadovoljstvo.Samo okvarjeni izdelek bo na voljo menjave ali vračila v roku 30 dni po tem, ko ste prejeli blago.Pogoji: Vse elemente, ki so Čisto Nove.Prosimo, preberite vse opise artiklov, načini plačila, dostava in ravnanja, politike, pogojev pred dajanjem ponudb.Vse, prodaja final.By ponudbe na dražbi/vnos potrdite, da se strinjate z določili in pogoji te dražbe.

Vrsta Drugo
Blagovna Znamka szsanhe

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni