Kvadratne Oblike Moda Spusti Uhani Plezati Ženske Pribor Nakit Izjavo Uhani Stranko Poroko Veliki Uhani Za Ženske

Nov izdelek

€2.54

€3.90

-34 %

Na zalogi

Oznake:

uho biser, datum obroč, 4 mm obroč, 2 mm obroč, dragon oči obroč, oči obroč, chrysocolla obroč, dvojno zlato obroč, uho, uho set

Postavka Opis

Predmet: Kvadratne Oblike Moda Spusti Uhani Plezati Ženske Pribor Nakit Izjavo Uhani Stranko Poroko Veliki Uhani Za Ženske Material: Zirc Zlitine,Akril Velikost: picture Package: 1*OPP Vrečke.

Dostava

1.Vsi izdelki bodo poslani v roku 5 delovnih dni po plačilu navzdol. 2.Mi ladja naše elemente kakor hitro, kot je mogoče z EMS/DHL/Fedex, ali Kitajska Pošti,dostava je odvisna od skupnih stroškov, saj pihal: seveda,lahko izberete način, ki vam je potreba !Način dostave Kitajska Pošti, 15-60 delovnih dni =$120 ePacket (ZDA) 10-25 delovnih dni >=$5 Yanwen Gospodarske Air Mail 30-60working dni brezplačna dostava 3.Naša cena ne vključuje drugih skritih stroškov.Običajno smo razglasi, kot je v resnici, da.

Povratne informacije

Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z nami, prosim, ne pozabite, da zapustijo nas pozitivne povratne informacije (5 zvezdic).Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo, vas prosimo, da nas priložnost, da se odpravite težave, preden pustite nas negativne povratne informacije.Vaše zadovoljstvo opravljanje naš cilj.

Vrnitev

Čeprav imamo veliko zaupanje v kakovost in cene naših izdelkov, ne moremo jamčiti, vsak kupec bi bili 100% zadovoljni z njimi.Ampak ni važno, kaj, obljubljamo, bomo poskušali naši moči, da reši vsak problem se je zgodila med transakcijo.za mene, Poštenost alway izkazujemo vrednost .Če želite vračilo, ker postavko " napake ali kakšne druge težave s kakovostjo, nas kontaktirajte v roku 3 dni po tem, ko ste ga dobili.pristojbine v zvezi z reback poštni treba prehitel sami.

O nas&Storitve

Smo strokovno nakit podjetje v Yiwu, ki je znan po blagovnem trgu na Kitajskem.Kot proizvajalec in trgovec različnih nakit in drugo dekoracijo.Poskrbimo, Ugodne cene znanja na visoki kakovosti,ker smo nakit proizvodne tovarne.Želijo si imeti prijeten nakup!Dobavljamo pada dostava/trgovina/design po meri.

Uhan Tip Padec Uhani
Blagovna Znamka Pauli Manfi
Številka Modela EH10133
Poreklo CN(Izvora)
Fine ali Moda Moda
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Spol ŽENSKE
Slog Trendy
Postavka Vrsta Uhani
Obliko\vzorec Kvadratni
Material Akril

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni