Afriške Čipke Poročne Obleke Pol Rokavi Beaded Off-Ramo Plus Velikost Poročne Halje A-Line Obleko Vestidos

Nov izdelek

€99.88

€123.31

-19 %

Na zalogi

Oznake:

watteau vlak poročni obleki, elastični saten poročno obleko, obleko sre, sre obleko 2020, afriške poročne čipke, 2018 poročne obleke, 2021 sre obleko, snemljiv obleko vlak rdeča, obleko floria, mariag

DOBRODOŠLI V NAŠI TRGOVINI

1 Velikosti in barve so zelo pomembne za obleko.Tako da, ko izberete barvo in velikost, prosimo, glede na velikost slike, ker je velikost se lahko razlikujejo od vaše države.

2. Če želite, da bi merjenje obleko, pustite nam sporočilo o podrobne velikosti.Prsi, pas, boki, votlih v tla s čevlji (v palcih ali cm) in ukrep sami v skladu z našimi navodili za meritve.

3. Če se odločite za obleko z rokavi, prosimo, obrnite na nas, potrebujemo tudi drugačne velikosti.Prsi, Pas, Boki, z ramo ob Rami, da se v tla dolžino, Ramo, da čevlji, Višina. (v palcih ali cm).

4. Če imate vprašanja, se obrnite na mene.Hvala

Preklic Naročila

Zavedamo se, da naročite obleko za posebne priložnosti, je pomembno podjetje, in naša politika glede odpovedi je bil ustvarjen s tem v mislih.Vendar pa je pomembno poudariti, da naše obleke so narejene, da bi, in ko je postopek ustvarjanja se je začelo materialov, ki jih ni mogoče ponovno uporabiti.Dobra novica je, da po dajanju vaše naročilo, je še vedno časa, da bi vaš um.Prosimo, obrnite se na naš preklica spodaj za podrobnosti:

Naše Odpovedi Politike

1. Naročila prekličete v roku 24 ur za potrditev plačila bodo primerni za polno nadomestilo.

2. Naročila prekliče 1-3 dni po za potrditev plačila bodo upravičeni do delno nadomestilo, sestavljeno iz celotnega ladijskega stroškov in 50% cene za nakup izdelka.

3. Naročila odpovedana po 3 dni za potrditev plačila bodo upravičeni do delno nadomestilo, sestavljeno iz celotnega ladijskega stroškov.

4. Ko je naročilo že odpremljeno, ga ni več mogoče preklicati.

E-pošta: 24 Urah dela

Lahko nam pošljete e-pošti, če imate vprašanja, naše storitve za stranke ekipa so na voljo, da pomaga vsa vaša vprašanja takoj, ko bomo dobili vaš e-mail.

Prosimo, da naše podjetje informacij v stik datotek, obiščite naše spletno mesto, ko imate čas, ali potrebujete nove izdelke, boste našli lepe obleke, ki so prilagojene vašim trgu dobro.Tudi nam pošljete e-pošte, če želite, da bo vaš lastna konstrukcija, lahko naredimo obleke glede na kupčeve zahteve.

Povratne informacije

Pustimo nevtralne ali negativne povratne informacije, ne more temeljito rešiti vaše težave.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Kot resen in odgovoren prodajalec,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

Še enkrat, hvala za naročanje obleke v naši trgovini in upam, da vas kot vaš nakup tukaj.Vaši komentarji so velikega pomena v naši poslovni uspeh.Če ste zadovoljni z nakupom in našimi prodaje storitev, prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating.

O Nas

naše poročno obleko tovarne je strokovno & blagovno znamko tovarne na Kitajskem za 10 let.Dobavljamo poročne obleke, večerne obleke, maturantski ples obleke, obleke cocktail, družico obleke, Ker naše visoke kakovosti nadzor, najboljši prodajni servis, hitra dostava čas in konkurenčno ceno, naše obleke so se prodajajo zelo dobro v veliko državah (kot so Amerika, Kanada, Mehika, Brazilija, ruska Federacija, Anglija, Čile, Avstralija, itd.) Smo fleksibilni in lahko obleke glede na vaše zahteve.

kraj izvora Kitajska
Za Nosečnice No
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Slike Dejanske Da,
Številka Modela A03
Silhueta A-LINIJE
Pasu imperij
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Rokav Dolžina(cm) Pol
Poročno Obleko Tkanine Til
Modni Element Cvjetnim Tiskanja
Vlak Sodišče Vlak
Zgrajena v Modrc Da,
Dekoracijo Čipke
Rokav Slog Off Ramo
Izrez O-Vratu
Blagovna Znamka KapokBanyan
Nazaj Design Čipke

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni