2020 Vroče Prodaje Prerojeni Dolls Obleke Fit Za 22 ali 23 Palčni Fant Baby Doll Oblačila Za Punčko Otroci Darilo za Rojstni dan Lutka Dodatki

Nov izdelek

€6.96

€10.09

-31 %

Na zalogi

Oznake:

lutka npk, 13, baby moški, menuco punčko oblačila, lutka skupno, oblačila za punčko nancy, steklene oči, ki so prerojeni lutke, blyth lutka čevelj, baby jelena tkanine, krpo za rodi punčko

Oblačila Opis: 1) Obleko Vsebina: Klobuk + Majica + Hlače + Nogavice + blacket 2) Barva: Rjava trak, enako kot sliko. 3) Velikost: Obleka za 22-23 palčni prerojeni baby doll fant v naši trgovini 4)Material: visoko kakovostne tkanine, Zadržite dih, poglejmo celotno Obleke prikaži: Vam bo navdušena, da vidite, lepa lutka bolj privlačne po dajanje na stilsko obleke, so tudi vaša najboljša izbira za otroke darilo za rojstni dan, božič darilo, za zbiranje, itd.So tako lepe, ali ste pripravljeni, da pri njih doma?

1 .Barvne razlike: Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor,osvetlitev,ozadja itd.Vendar,če ste belive, da je izdelek prejeli v napačne barve,prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

2. Dostava: Vse lutke bodo poslani v 2-5 delovnih dni po plačilu navzdol.Naša Cena ne vključuje davkov ali drugih skritih stroškov, ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.upam, da boste lahko razumeli.

3. Vrnitev storitve: poskrbimo za vse elemente, ki so v 100% dobrem stanju in visoke kakovosti.Če ste nezadovoljni z predmeta, iz katerega koli razloga, pls vrnete v roku 7 dni od prejema, ga bomo zamenjali ali vračilo kupnine dana.Če izdelki imajo vse kakovosti težavo, vam bomo ponudili vračilo za vas.

KEIUMI, ustanovljen leta 2014, smo svoje tovarne, skladišča, strokovne službe ekipo, smo tudi odprli tujini skladišča v Brazilijo in Rusijo.Od ustanovitve podjetja, smo bili pozdravili kupci z visoko kakovostna, hitro prevoz, in dobro po-prodajnih storitev.

KEIUMI se je zavezala k ustvarjanju višjega blagovnih znamk, tako da je vsak otrok v vsaki družini se lahko zavedajo lutka sanje.

KEIUMI--ZA VAS IN MENE .

Obrazec Drugo
BJD/SD Atribut Obleko
Dimenzije obleko 22-23 palčni lutka
Material Visoko kakovostne tkanine,
Spol FANTJE
Opozorilo daleč od požara
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Pribor
Obleko klobuk, hlače, majico, nogavice
Postavka Vrsta Lutka Pribor,Igre DIY Deli, doll oblačila
Številka Modela KUM22-23Clothes38
Mfg Serijske Številke Moda
Blagovna Znamka KEIUMI
barve trak
Lutka Obleko, Ki Ustreza 22-23 palčni baby Doll

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni