Baby Dekle, Princesa Obleko za Deklice Halloween Carnival Stranka Obleko za Rojstni dan Kostum Otroci Oblačila Vestidos

Nov izdelek

€11.88

€26.40

-54 %

Na zalogi

Oznake:

Čipke Princesa, pustno obleko dekle, lutka stran, presenečenje samorog, hiša za igrača lol, lol presenečenje obliž, vreča punčko lol, nakit lol, lol presenečenje brisačo, bjd telo dekle

Postavka Opis

1.Seznam je za izdelek, ki je opisan v samo naslov, ne vključuje drugih stvari.Priporočljivo je, da bi vsi dodatki skupaj, ki pomaga shrani, ladijski promet pristojbina.Poleg tega dodatki, ki bodo brez hitrega dostavo, če ji skupaj z obleke.

2.BARVA:Barva zastopanje se lahko razlikujejo glede na monitorje.Tam je tudi rahlo kromatične aberacije, ki jih povzročajo fotoaparat med barvo v fotografije in pravi postavke " barve.Barve so predmet dejanske elemente, ki ste jih dobili.

3.ČAS DOSTAVE:Ne vsi naši elementi so na zalogi.Prosimo vas, da preverite predvideni čas dobave na vsak eBay element stran, če bi.Če potrebujete obleke ali drugih predmetov nujno, se obrnite na nas za pomoč, preden da.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo je naše večno opravljanje in up-najbolj skrbi.

Smo res cenim, če lahko pustite nas 5 ocena DSR pozitivne povratne informacije, ko boste našli naše storitve in predmetov, ki dobro.

Če obstaja kakršen koli problem z naše elemente, prosim, obrnite na nas najprej, preden se vrnete, začenši primeru, ali pušča negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reševanje problemov in prepričajo.

Najlepša hvala za vaše prijazne podporo!

Dolžina Obleke Kolena-Dolžina
Dekoracijo Čipke
Ime Oddelka Otroci
Zgrajena v Modrc No
Ovratnik Posadka Vratu
Spol Dekleta
Rokav Slog Redni
Poreklo CN(Izvora)
Silhueta Žogo Obleke
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Material Očesa
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Blagovna Znamka SexeMara
Vzorec Tipa Trdna
Številka Modela baby20091905
Slog Luštna

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni