Macrame Tkane Steni Visi Boho Chic Bohemian Soba Geometrijske Dnevna Soba Art Dekor-Lep Apartma Študentski Dom Dekoracijo Darilo

Nov izdelek

€10.21

€14.58

-29 %

Na zalogi

Oznake:

boho tapiserija, boho dekoracijo doma dekor, boho notranjost, macram steno, boho chic dekor, bohemian dekor, bohemian deco, boho dekor, macram, boho dekor steno

Bullet Točk: 1、Lepa Obrti: To je ročno izdelane čipke steni visi z občutljivo in krasen rese.To je kot nalašč za spalnice, dnevna področjih, otroški vrtci, delovna področja, ali kateri koli kraj, kjer želite, da bi nekaj teksturo in zabavno za vaše stene.

2、Visoke Kakovosti: 100% bombaž nit, brez umetnih sestavin ali kemikalij.Trajno in visoko kakovost.Lep wall art ustvarja občutek harmonije in udobje v svojo sobo.

3、Simetrična Oblika: Primeren je za vsako notranjo opremo, to volne čar je kot nalašč izjavo, ki visi z postelja ali otroška postelja, kavč, mantel ali mizo, ali blizu okna, dodajanje udobje za svoj življenjski ali delovni prostor.Veliko okraski za zabave, poroke ali fotografijo rekviziti.

4、Odlično Darilo: izboljšane tassel banner je ročno izdelane v preprosto in elegantno obliko, kot presenetljivo kos art.To se bo lepo in praktično darilo za vašo družino ali prijatelji, kot tudi za naselje, rojstne dneve, poroke, Božič in več.

Opis:

Ime: Bombaž vrvi dekoracijo sten

Material: bombaž

Specifikacija: približno 30*80 cm/11.81*31.50 v

Pakiranje velikost: 40*10*3

Teža: 320 g o

Seznam Vsebine:

Stensko dekoracijo*1

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

vzorec Macramé
Preproga Prodaja Na prodajo
Material Drugo
Vzorec Tipa Trdna
Oblika zastava
Številka Modela Visi Tapiserija
Slog Drugo
Čiščenje Tip Pralni Stroj
Tehnika ročno
Design Drugo
Okvir No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni