120W CSD120-300 Inkjet Tiskalnik iz Nerjavečega Jekla Pasu Transportni Cevovod Tekočem Traku Standard Širina Pasu Transportni 300 mm

Nov izdelek

€242.51

Na zalogi

Oznake:

mini tekoči, tekoči opekač za kruh, iz nerjavečega jekla transportni sistemi, laser cut, mala pasu transportni motor, črne podvezice, očesa pasu transportni stroj, tračnega transporterja, Bondage Pas Usnje, tekoči hrane

120W CSD120-300 Inkjet Tiskalnik iz Nerjavečega Jekla Pasu Transportni Cevovod Tekočem Traku, Standardna Širina Pasu Transportni 300 mm

Ne bomo ladjo, ta izdelek za POCENI Kitajska Post AIR MAIL za BREZPLAČNO dostavo Promocijo.Da bo prepočasen in ni varno.Smo le ladja z EMS/FedEx/UPS/DHL/TNT, da guarrante varno in hitro dostavo!ZAUPATE NAM, MI NAJBOLJŠI!

Kodo pralni namenski transportni je vse narejeno iz nerjavnega jekla, z avtomatsko hitro in stabilno hitrost vezja, elektronski regulator z visoko kakovost domačih motorjem, z visoko stabilnost, visoko anti-statični PVC tekočem traku industrijske pasu, ima visoko anti-statične sposobnosti.Pogosto se uporabljajo v medicini, kozmetika, hrana, elektronike in drugih industrij, prenos in tiskanje.

Značilnosti:

* Enostaven za uporabo

* Brez orodja, plug-in nastavite moč ravni in pečat.

* Vsi digitalni design zagotavlja natančnost in odpravlja antiquated analogni kontrole.

* Nobenih premikajočih se delov, hrupa brezplačno,

* 100% ssd površinski elektronika za dolgo življenje dependability.

* Napredna vrhunska oblika, zaprti z vgrajeno zaščito.

Specifikacije:

Pas Hitrost: 0-28m/min. (Nastavljiva)

Pasu Širina: 300 mm

Prevoz dolžina: 1500mm(prav tako Smo lahko prilagodite 2000mm/3000mm/4000mm/5000mm dolžino, če potrebujete daljše dolžine, vas prosimo, da nas kontaktirate)

Višina: 750mm

Napetost: AC 220V/50Hz(Prav tako lahko prilagodite AC 110V različico, vljudno prosimo, da nas kontaktirate, če potrebujete to)

Poraba energije: 120W

Dimenzija: 1500mm(L) x 350 mm(W) x 750mm(H)

Bruto Teža: 25KGS

Pomembna Opomba: Za to napravo, krmilnik naključno privzeto shranjevanje zalog.

==================== Druga Obvestila,====================

Plačilo:

* Sprejemamo DEPOZITNI in alipay tukaj.

* Sprejemamo tudi Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram, itd.Vljudno prosim, kontaktirajte nas, če želite uporabljati ta plačila.

Dostava:

* Ne bomo ladjo, ta izdelek z Singapur /HK/ China Post Air Mail ali drugi poceni in dolgoletni dostava načine.Ker so težko slediti in bo trajalo več časa.Še posebej, niso tako varni.

* Bomo uporabili FedEx/DHL/UPS/TNT/EMS za hitro in varno plovbo.Uporabili bomo najbolj primerno, da tisti, ko kupite izdelek.

* Pred odpremo, bomo paket vsak proizvod dobro za vas.In prosimo, preglejte paket, ko ga prejmete.

* Kot baterij pripadajo nevarnega blaga,ki niso na voljo za letalske pošiljke zdaj.Za predmete, ki vključujejo baterij v naši trgovini, vam ne bo dal baterije v paket za pošiljanje.Lahko kupite baterije na svoje mesto prosto.Vljudno prosim upoštevajte to.

* Če imate posebne zahteve za ladijskega prometa, prosimo, da to sporočite vnaprej.

Garancija:

* Ponujamo 12 mesecev Garancije za vse naše izdelke!

* Če niste zadovoljni z našimi izdelki ko jih prejmete, jih, prosimo, vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

* Če element je v okvari v 1 mesecu za izdelek razlog, poslali vam bomo nadomesti rezervni del brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.

* Če element je v okvari po 1 mesecu, še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Bomo rešitev za vas brezplačno in ga poslali nazaj v vas, vendar vas naj nosi ladjar stroškov,..

Opomba:

* Če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev, vas prosimo, da nas s Petimi Zvezdicami pozitivne povratne informacije, naslednjič, ko boste dobili $1 popust za vsak izdelek.Če pride do težave, vas prosimo, da nam v času, kot tudi.Potrudili se bomo, da vam pomagajo rešiti to.Prosim, ne nam negativnih povratnih informacij brez predhodnega obveščanja.Upam, razumevanje in hvala vnaprej.

*Imamo 3-4 tip delovanje plošče na zalogi, vas bomo ladja privzeto plošče po naših zalog.Če imate posebne zahteve, vas prosimo, da nam vedeti, preden boste oddati naročila.

Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje CE
Številka Modela CSD120-300
Material PVC
Standard ali Nestandardno STANDARD
Vrsta Ravno Pasu

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni