Svjetlovodni Cleaver FC-6S 250um-900um 12 Položaj Rezilo Za FTTX FTTH hitro priključek Kovinski material Visoke Natančnosti Aluminija

Nov izdelek

€18.97

€22.32

-15 %

Na zalogi

Oznake:

svjetlovodni fttx, ftth, ftth orodje, exacto nož, zlati vlaken cleaver, ftth vgrajeni hitro priključek, aua vlaken cleaver, 3m ftth hitro priključek, mala vlaken cleaver, damask nož set

Dobrodošli v SeeMe Technology Co., LTD.Smo ob vseh vrst vlaknin optičnih izdelkov.Pišite nam, če vas ni mogel najti izdelke na spletu, kaj želite.

Zagotavljamo, da smo vam s kvalificirano izdelkov in najboljšo storitev.Vsi naši izdelki garancija 1 leto.Smo zagotoviti, da ladja proizvodov, s hitro in varno pot za vas.Če imate kakršnakoli vprašanja ali problema na proizvode po prejemu izdelka, prosimo, ne oklevajte in se obrnite na našo customer service, vam bomo ponudili najbolj zadovoljive rezultate.Hvala, ker ste.

FC-6S Vlaken Cleaver

Specifikacija

Model

FC-6S Optični Cleaver

Ki se uporablja za vlakna,

Singlemode

Vlaken Premer

125um

Premaz Premer

250um ~ 900um

Tipičen Cleave Kota

V 1 Stopinj

Cleave Dolžina

9 - 18 mm (Enotni Fiber - 0,25 mm Premaz)

10 - 18 mm (Enotni Fiber - 0,9 mm Premaz)

Rezilo Življenjska Doba

36,000 cleaves (za 3.000 na rezilo položaj)

Cleaver Dimenzije

63 x 68x 63mm

Teža

380g

Hvala vam za izbiro SeeMe Technology Co., LTD

Plačilo: Depozitni Storitev

Če ste na nekaj vprašanj o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

1. Prosimo, še enkrat preverite vaš naslov pred zaključkom plačila.Če želite, da bi kakršna koli sprememba, vljudno prosimo, da nas kontaktirate.

2. Številko za sledenje bo posodobitev na Orgon.si ko postavka je dobavljen.

Nismo odgovorni za kakršno koli carinskih dajatev, davkov ali pristojbine, ki so iz svoje države.Za več podrobnosti se obrnite na lokalni carinski urad, ali nas.

3. Če ne bi prejeli vaši pošti v roku 30 dni, se nemudoma obrnite na nas za pomoč.Bomo odgovorili z 24 ur.

1. Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank.

2. Vaš petimi zvezdicami, pozitivne povratne informacije, je zelo pomembno za nas.Prosimo vas, da nas kontaktirate takoj, če ne boste zadovoljni na naš izdelek ali storitev, vam bomo ponudili najboljši način za rešitev problema.

3. Če niste slišali od nas v 24 ur, prosimo, da preverite sporočila v vaš poštni predal.In poskusite, da nas kontaktirate preko Trgovine Manager, E-pošti ali telefonu.Vedno smo tukaj, da se potrudili za vas.Naj nam zgraditi zdrave, pozitivne in uspešno Ali skupnosti skupaj.

Fiber Cleaver FC-6S
stanje Novo in Izvirno
Blagovna Znamka SMTE
Postavka Vrsta Svjetlovodni Cleaver
Številka Modela FC-6S

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni