Belsiang Erotično Pohištvo Oprema Spola Igrače, Za Pare, BDSM Ropstva Omejitve Posteljo Odprite Noge Seks Swing Igre za Odrasle

Nov izdelek

€9.24

€12.31

-24 %

Na zalogi

Oznake:

človek bdsm, bdsm perilo, bdsm, seks odraslih zanko, Seks swing, bar noge trosilnik, mens adult sex igrače, bdsm ropstva hlačke, stol seks, spolno swing

Opis Izdelka:

To ene par igrača, njegova glavna funkcija je, da bi seks lažje, pritrdite noge žensk, kažejo žensk zasebnih delov, bi seks bolj razburljivo!

Paket Vključuje:

❈ 1 * Pari igrača ❈ Smo pack jih v skriti embalaže za zagotovitev, da blago prispe varno.Ne bo občutljivih informacij na embalaži, da se zagotovi varovanje vaše zasebnosti.

O paket

Poslali vam bomo motno embalažo, ki ni občutljiva besede na paket, da ščiti zasebnost naših kupcev, nihče ne bo vedel, kaj je notri, prosim, vedite, da kupite.

O izdelku

Vsi naši izdelki so 100% čisto nov in skrbno pregledajo, preden se jih pošlje ven.Vsi izdelki so narejeni iz medicinskih materialov razreda, 100% varno in nestrupen.Normalno je, da vonj rahel vonj, ko je najprej odprl, ker Shranjujte izdelka v zaprti paket za več mesecev, prosimo, očistite ga nato postavite v dobro zračen prostor, da bodo izginili v 1-2 dneh, da ne vpliva na delovanje.

O dostavi

Vse naše naročila, ki bo izdan v roku 5 dni, v kolikšnem času se razlikuje glede na državo in vpliva na vreme, praznikov in drugih dejavnikov.Če naročilo ni bilo prejeto v varstvo obdobju, prosimo, obrnite na nas.

O delovnih ur

Zaradi časovno razliko, bo sporočilo, ki bo z zamudo, naši trgovini storitev za stranke, bo odgovor se vam prvič, boste videli sporočilo, prosimo, počakajte potrpežljivo.

Kaj če je izdelek, imajo težave ?

Če izdelek ne ustreza ali je okvarjen, se prosimo obrnite na službo v času.Bomo odpravili za vas, poslati izdelek ali polno nadomestilo.Prosim, ne odprete spora, ki bo,verjamemo, da je komuniciranje boljše kot odprt spor.

Kliknite na pomoč

https://helppage.Orgon.si/buyercenter/index.htm#center

Blagovna Znamka Belsiang
Nespodobno Sliko No
Material Usnje Goba
Številka Modela 297
Postavka Vrsta Igre Za Odrasle
Velikost 1 Pcs
Spolnost No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni