20pcs 30 ml/60ml/100 ml/120ml/250 ml/500 ml Plastična PET E Tekočine sok Kapalko Steklenice Opozoril Vrh Skp Tatoo Pigment Črnila Posode

Nov izdelek

€8.96

€17.92

-50 %

Na zalogi

Oznake:

120ml steklenico kapalko, e kadilec, e tekočine, skp twist, snap skp za soda pločevinke, piknik skp, e tekočine vape, 120ml, srebro črnilo steklenica, pro črnilo steklenica

Opis: O HIŠNIH Kapalko Steklenico

Hišni LJUBLJENČEK je okrajšava za Poli Etilen Terephthalateand in je neke vrste plastičnih materialov za izdelavo steklenico.Steklenico iz HIŠNE lahko popolnoma pregleden, vendar je težko in ne more biti stisljiv preprosto, kot LDPE, vendar je precej priljubljena tudi kot posodo z e-cigareto, črnila, losjon za pranje in olje itd.

Velikost:Kot Slika

Velja majhno količino izdelka na ciljno območje.To ustreza tanko tekočino in zelo gosta tekočina, enostavno stisnite ven.

Dobro tesnjenje.To se uporablja na številnih področjih, kot laboratorij eksperiment in domačo rabo, pri čemer določena količina tekočine.

Opombe:

1. Package s plastično vrečko

2. Prosimo, upoštevajte, da so praske včasih zaradi medsebojnega trenja med steklenice v tranzitu.Ne vpliva na uporabo, če imate zaviti tiste steklenice s svojo zunanji pokrovi.Pišite nam, če vas moti to situacijo.

Poreklo CN(Izvora)
Velikost 60ml

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni