Unisex Moški Ženske PU Usnje Baseball Skp vrnitev žoge na Prostem Šport Nastavljiv Modni Klobuk Rdeče/kaki/črna/roza/mornarsko modra/rjava

Nov izdelek

€4.46

€5.64

-20 %

Na zalogi

Oznake:

bnm moški klobuk, vrnitev žoge skp, porodniški bluze in zgornji deli oblačil za nosečnice, opere baseball skp, pozimi klobuk, usnje mu skp, pokrivalo ženske, baseball skp zimske ženske, la baseball, klobuk veliko

Značilnosti:

Klobuk, ki je zelo trpežna in modi.

To je dihanje in udobno.

To je odlično pribor za vas, da tekmo vsako obleko.

Specifikacije:

Tip: Klobuk

Material: PU usnje

Obod: Približno 55-62 cm/21.65-24.41"(nastavljiv)

(1 cm=0.39 cm)

Spol: Moški/ženske

Barva: Rdeča/kaki/črna/roza/mornarsko modra/rjava

Opombe:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.Poskrbite, da boste ne moti ga, preden ga naročanje.Hvala za vaše razumevanje!

2. Prosim, odpusti 1-3cm razlike zaradi ročnega merjenja.

1 X Klobuk

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli,prosimo, vrnite se vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ste polni denarja,upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,prosimo, pišite nam pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Ime Oddelka Za odrasle
Poreklo CN(Izvora)
Klobuk Velikost Ena Velikost
Številka Modela Baseball Skp
Postavka Vrsta Baseball Caps
Trak Tip Nastavljiv
Material umetno usnje
Spol Unisex
Slog Priložnostne
Vzorec Tipa Trdna

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni