Retinol Oči Masko Hialuronska Kislina Oči Obliž Zlato Osmanthus Fragrans Oči Obliž VC Oči Masko za odstranjevanje barve Temne Kolobarje Oči Vrečko, Učvrstitev

Nov izdelek

€8.21

€16.42

-50 %

Na zalogi

Oznake:

retinol serum, trepalnic masko magic, kislina retinol, undereye masko 5pcs, krema retinol, noge oči masko, Strani Masko, undereye ličila, olje dim, bombaž olje

modname=ckeditor

Retinol Oči Masko Hialuronska Kislina Oči Obliži Zlato Osmanthus Fragrans Oči Obliži VC Oči Masko za odstranjevanje barve Temne Kolobarje Oči Vrečko Zmanjšuje Oči Linije Dviganje, Učvrstitev Kože, za Nego

Tip Izdelka:

Retinol Oči Masko 90 g/50ea

Hialuronska Kislina Oči Masko 90 g/50ea

Vitamin C Oči Masko 90 g/50ea

Zlato Osmanthus Fragrans Oči Masko 90 g/50ea

Funkcija:

To masko globoko hidrati in moisturizes kože,zmanjšuje temne kolobarje andbags pod očmi,in vidno zmanjša videz gub,finelines in oči linije.

Oči masko formula z nicotianmide in hialuronska kislina, ki lahko navlažijo in zategnite kožo, povečanje elastičnosti kože okrog oči, odstranite očesne torbe in fine linije, ki bi vam mlajši videz.

Osmanthus Fragrans Izboljšuje celično dejavnosti, s močan antioksidant zmogljivosti za zaščito kože pred poškodbami in preprečuje predčasne znake staranja, okrog oči obris in nastanek očesne torbe.

Retinol lahko spodbujajo nastajanje kolagena, povečanje elastičnosti kože, spodbuja celično obnovo in zbledi fine linije.

Hialuronska Kislina je snov, z odlično vlažilno premoženja v naravi, in da suha in groba koža postane mehka, nežna in elastična.

VC lahko spodbujajo sintezo kolagena, anti-oksidacija, zaščito kože pred UV poškodbami, zavirajo proizvodnjo melanina, zbledi v pike in pigmentacija, ki so bili oblikovani, z zob učinek.

Sadje vlaken filma:

Črpanje in ločevanje rastlin sadje vlaken z napredno tehnologijo, tekstura je ultra-tanek in dihanje.Zato, njegova ductility je močnejši od navadnih oči masko, ki vam daje prijeten in udoben občutek

U-oblikovan dizajn, dobra absorpcija:

Znanstveno je izdelana v skladu s krivuljo eye contour, je varno pritrjeni in enostavno absorbira.

Sestavine:

Voda,Glicerin Retino Centella Asaca Ekstrakta Hialuronska Kislina,Scutellariasis Root Extract,Vitamin C,C Palmitoyl Pentapeptide-4Gold Osmanthus Fragrans.

Tipe kože, Primerna za različne tipe kože

Obsega 90 g/50ea

Kako uporabljati :

1: Po čiščenju kože.Vzemite ven oči obliž, uporabljajo ga v oči

2 : Pustite delovati 15 do 20 minut in nato odstranite

3 : Nežno masažo s prsti, dokler je v celoti absorbira

4 : Uporabite zjutraj ali zvečer.Če imate temne kolobarje, očesne torbe, fine linije in suho kožo, oči, prosimo, uporabite 3 do 4-krat na teden.Če si želite, da skrbijo za vašo kožo, oči, prosimo, uporabite 2-do 3-krat na teden

Za optimalne rezultate, postavite v hladilnik, preden uporabite

Opomba:

1. Za občutljivo kožo, priporočamo, da ravnanje alergijo test preverjanja nazaj za uho pred uporabo izdelka.Uporabite ga, če ne neželeni učinki pojavijo.

2. Če takšnih anomalij, kot izpuščaj, otekanje, pruritus orgic reakcije se pojavijo med ali po uporabi izdelka, se ustavi usingmediately in poiskati zdravniško pomoč.

Sestavine Retinol Oči Masko Hialuronska Kislina Oči Obliž Zlato Osmanthus Fragrans Oči
Spol Unisex
Blagovna Znamka ZANABILI
Številka Modela Retinol Oči Masko Hialuronska Kislina Oči Obliž Zlato Osmanthus Fragrans Oči
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija beljenje zob
NETO WT 90 g/50ea
Država/Regija Proizvodnji Kitajska

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni