2019 Novo Črno Špageti Trak Žamet Večerne Obleke Ljubica Brez Rokavov Maturantski Halje Haljo De Soiree Formalno Obleko Dolgo Obleko

Nov izdelek

€163.59

Na zalogi

Oznake:

angažiranje obleko, krilo, moda model klub, obleko sprednji zip, vezene posla obleko, velika quinceanera obleko, saten quinceanera obleko, susi žametno obleko dolgo, v angažiranje obleko, črna quinceanera, navzkrižno žametno obleko dolgo

Hi,spoštovani,dobrodošli na moji Trgovini.

Dragi prijatelj, poročno obleko, je strogo na velikost.torej, če je mogoče, pls, pošljite nam svoje meritve:prsi, pas, boki, votel, na tleh brez čevljev,višina brez čevljev,armhole, roko dolžina (ukrep način, glede na navodila v nadaljevanju) v prazen vašega naročila.

Kupci iz Brazilije potrebe, da pustite nam vaše CNPJ ali CPF.

In, če želite, druge barve ,pls stik Ruby

Prosimo, da vedo, kupec mora plačati davek, pristojbino za carinjenje.prevozni stroški kupca

plača je ne vključuje davka.

Opis:

Barva Grafikon

Velikost Grafikona

kako meriti

Politika Vračanja

1. Vse obleke so narejene, ali prihajajo z robovi za spreminjanje in prilagajanje, če želite.Če obleko velikosti niso prišli v specifikaciji, kot enega je odredil, lahko se odločijo za prilagoditve na lokalni tailor, v tem primeru vam bomo povrnili prilagajanje stroškov, tako dolgo, kot stroške, ki ne presega prvotne cene obleko za 50%.Če krojenje stroški presegli prvotne cene obleko za 50%, bomo povračilo samo do zneska, ki je enak 50% obleko njegove izvirne nabavne vrednosti.

2. Nudimo spremembe storitev za naše stranke, ki lahko pošljete nazaj obleko in dobili obleko spremenjen v roku 7 delovnih dni.

3. Stranke lahko tudi vrniti obleko z merskih napak, in bodo prejeli povračila za nakup cena plus ladijski promet in manipulativni stroški).

Obvestilo

1. Izberite standardne velikosti, vljudno prosim, navedite, ZDA, združeno KRALJESTVO in Evropo Size standard jasno.Pls se nanašajo na našo velikost grafikona, če ni posebnih zahtev.

2. Da bi custom made velikosti, če ne veste, kako meriti sami točno, prosim, tailor, da vam pomaga, da ukrep, ki ga skrbno.

3. Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografijami, ki jih vidite.

4. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

5. Tam bo US$30.0 dodatnih stroškov za plus velikost ali zapleteno spreminjanje načrta storitev na model.

6. Ponudba ni vključno z vsemi dodatki, kot so tančico, petticoat, rokavice, itd brez posebnega obvestila, če želite kupiti nekaj dodatki, vljudno prosimo, da nas kontaktirate, ko oddate naročilo.

7. Zaradi pravočasne dobave, ki je zelo cenjen z vašo vrsto navedbo datuma vaš poročni ali stranka v stolpcu "red opombe" ko boste postopek naročila preveriti.

Čas je, da trg 2019 večerne obleke
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Čas Obdelave Približno 10-15 dni
Material Poliester
Rokav Slog Špageti Trak
Pasu Naravni
Dekoracijo NOBEN
Zgrajena v Modrc Da,
kraj izvora Kitajska
Postavka Vrsta Večerne Obleke
barve Slika Barve ali Barve po Meri
Številka Modela E451
Vlak NOBEN
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
plus velikost Po Meri Bi Večerne Obleke
Vrsta Tkanine VELUR
Večerne Obleke Cena Konkurenčna Cena
Velja za sezono Pomlad poletje jesen zima
Priložnosti Božič
Slike Dejanske Da,
Modni Element letnik
Silhueta A-LINIJE
Tip Slike Realne Slike
Izrez Ljubica
Blagovna Znamka Dlynmoo
Slog Žamet Večerno Obleko

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni