2020 NOVA Zunanja Spreminjanje Šotor za Kopanje Šotor Prenosni Zasebnosti Šotor za Kampiranje Tuš Šotor Spreminjanje Prostora Za na Prostem Pohodništvo Potovanja

Nov izdelek

€30.18

€55.89

-46 %

Na zalogi

Oznake:

kamp kampiranje šotor, gazebo šotor, solarni tuš, šotor wc, komar šotor, tabor zunanji šotor, savna, pohodništvo dodatki za otroke, zunanji šotor, tabor šotor potovanja

Prevelik prostem jutranje šotor kopel šotor za kopanje model za kopanje model spreminjanje tuš preprost prenosni mobilni wc ribolov šotor

Bullet Točk:

1、Visoke Kakovosti: Ta tuš šotor je izdelan iz 210 D, poli-oxford premaz tkanine, in je nepremočljiva, trganje odporni na olje-dokazilo in umazanijo-dokaz.To je zaščitena z vinil prevleko, ki daje UPF 50+ UV zaščita.O okvirja-Sprejetje antikorozijski slikarstvo tehnologije; pole oddelkov.Nanizani skupaj z močno žico, drugi so elastične vrvice.Na feri okvir je dovolj trmast, da imajo 3 & 4 litrov.

2、Prostoren Prostor: polni velikosti 63*63*94.4 cm, medtem ko je zložljiva 25*6.29*6.29. Super jutranje šotor, da so na vsako kampiranje, ali v izrednih razmerah.To je odlično in prostorna tuš šotor, vam bo zagotovila visoko raven osebne izkušnje.

3、Odlično Prezračevanje: očesa zgornji design in velik obojestranski zadrgo vhod prinaša 360-stopinjski prezračevanje za boljše odvajanje telesne toplote in vonj.Očesa vrh zagotavlja prezračevanje in sky view.

4、Odporne na Obrabo: Kompakten zložljiv velikosti, da jo lahko enostavno prenosen; prihaja z 1 mat, da vaše noge od pridobivanje umazane, medtem ko tuširanju. 4 guylines in 4 deležev zagotavljajo dodatno stabilnost v vetrovnih dneh.Notranja žepa za telefonov, tabličnih računalnikih in drugi.Kavelj za plašč, vrečko, itd.PE tla ohranja prostor in stvari čisto.Odporne na obrabo cev zaščita na spodnjem robu da je trajno.

5、Vsestranski Uporablja: Ali ste na plaži, v kampu, v foto studio, ples razred ali kjer koli drugje boste našli sami, ta šotor ponuja odlično zasebni prostor, da se spremeni, tuš, uporaba wc, in še več.

Značilnosti:

Ta prenosni kampiranje šotor je odličen način, da bi zasebno zatočišče za wc ali menjava obleke, in izdelani za na plažo, dvorišču ali kampu.

Izdelana iz visoko kakovostnega nepremočljiva poliester materiala in porcelana železa.Močne palice in kovinskih klinov in windproof vrvi lahko zagotovi stabilnosti v vetrovnih razmerah.

To je mogoče zložiti na vrečko, zelo enostaven za vas, da vzemite ven, in kot nalašč za sejmi, oblačila prodajalci z kabine na ulici, pošten, itd.

Očesa windows za dobro prezračevanje in insektov repellence; notranji windows lahko zloži ali navzdol za različne namene uporabe.

Dno šotora je odstranljiva, enostaven za uporabo in enostaven za čiščenje.Flysheet ponuja dodatno zasebnost, da obleko gor.

Velika zippered vrat za preprost dostop.

Shranjevanje žep za shranjevanje majhnih predmetov, kot so ključne, toaletni papir, itd.

Specifikacije:

Material: poliester tkanine

Razpletla Velikost: približno 160 * 160 * 240 cm/62.99*62.99*94.45 palčni

Element Teža: 5000g pribl.

Paket Velikost: 64* 16 * 16 cm/25.20*6.30*6.30 palčni pribl.

Package Seznam:

1* Šotor Telo

1* Pokrov

1 * Talna Obloga

4 * Pole

4 * Peg

4 * Vrv

1 * Vrečko Za Shranjevanje

Depozitni je varen za kupce in za prodajalce, vam priporočamo, da izberete Depozitni,ki ga podpira Kreditne kartice,Denar bookers, Visa, Master-kartico, Western union itd.Plačilo mora biti končan v roku 7 dni, če imajo kakršne koli težave, prosim sporočilo me.

Smo le ladja na potrdil naslov.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, preden jo kupite.

Vsa naročila, bo poslana v 1-4 delovnih dni po plačilu potrditev.

Pošiljke, ki jih na Kitajskem Post Air Mail za blago, ki je pod 2 kg.Na splošno bo trajalo 25-45 delovnih dni(v nekaterih državah je lahko veliko več).

Če morate blago nemudoma, prosimo, obrnite na nas in plačati za DHL/Fedex/Aramex itd.

1. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

2. Smo obljubili 60 dneh prispeli v večini držav in 90 dni v Braziliji, prosimo ne odpirajte spor, dokler kupec zaščite konča, če vam niso prejeli vaše naročilo.

3. Vse kakovosti proble, se najprej obrnite na nas, preden odprete spora, vam bomo najboljše rešitve.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Zunaj Šotor Nepremočljiva Indeks 1000-1500 mm
Vrsta 1 - 2 Osebi, Šotor
Sezona Poletje Šotor
Število Uporabnikov ena
Pole Materiala Železo
Spodaj Nepremočljiva Indeks 1000-1500 mm
Element Teža 5000g approx.
Številka Modela Prenosni Šotor Zasebnosti
Material Tkanine Iz Poliestra
Območje preverite podrobnosti
Slog na prostem
Struktura Drugo
Vrste Zgradbe Gradnje, ki Temelji na Potrebe
Plasti Dvojno
Tkanine Drugo
Padec ladijskega prometa Podpora

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni