AUTOYOUTH 9PCS Avtomobilskih Sedežnih prevlek Nastavite Univerzalni Fit Večina Avtomobilov zajema z Pnevmatike Spremljali Podrobno Styling Avtomobilski Sedež Zaščitnik Črna

Nov izdelek

€11.50

€20.53

-43 %

Na zalogi

Oznake:

avto kritje na prostem, dojenčka avto sedeža kritje zaščitnik, avtomobilske univerzalni avto sedeža, pletene pnevmatike pokrovček, cape avto sedeža kritje alcantara, avto sedež, ki zajema nabor univerzalne volan, autoyouth avto sedeža, avto dobro, pokrov sedeža, avto ford

Informacije O Izdelku:

Postavka Vrsta: Notranja Oprema & Sedežnih Prevlek

Ime Izdelka: Univerzalni Avto Sedeža

Znamka: AUTOYOUTH

Združljiv Vozila : Pokrov Ustreza vsem Standardom Avtomobilske Sedeže

Umestitev na Vozilu: Spredaj, Zadaj, Levo, Desno

Material : Poliester Reliefni Krpo

Pena, debelina: 3 mm

Barva: Siva, rdeča, modra, črna,oranžna,bež

Značilnosti Izdelka:

SPREDNJA SEDEŽA ZAJEMA SKLADIŠČENJE POCKET/ZRAČNA BLAZINA ZDRUŽLJIV

Splošno obdan nazaj design zagotavlja popolno zaščito za vaš avto sedež.Shranjevanje žep omogoča shranjevanje revij,prigrizki, napitki.Koristen avto shranjevanje organizator.

Zračna blazina Združljiv Univerzalni Fit Avto z Blazino prepričajte se, da normalno uporabo pogoja zračne blazine v primeru Pojava zaščititi vašo varnost.

ZADNJE DELIH SEDEŽA DESIGN

naslonjalo pokrov z 3zippers

Zadaj naslonjalo sedeža zajema tri zadrge za sprejem 40/60, 60/40, 40/20/40 in 50/50 split.držalo/srednja konzola je sposoben krat nižja za unzipping eden od zadrg.

O NAS:

AUTOYOUTH Uradni Trgovina je le uradni trgovina pooblaščene neposredno iz AUTOYOUTH brez prenosa povezavo.Zavezal se je, da prodaja 100% prvotne avtentične proizvode..

O Dostavi:

Po plačilu , Orgon.si traja okoli 12-48hs, da potrdite sklada kanal varno.Ko je potrjena, parcel, ki bodo dobavljeni v 48hours.Ladje, ki jih Orgon.si Standardna Dostava iz Kitajske.Paket prišel na vašo državo, sledenje podrobnosti je mogoče preveriti na lokalni pošti spletni strani.Ladje, ki jih IML iz Rusije.Sledenje: https://www.17track.net/en.

Vrnitev & Vračilo:

Ni razloga za vrnitev blaga v roku 15 dni.Le parcelo, brez osebnih napak uporabo ali poškodbe, ki ne vplivajo na drugi-prodaja parcel.Ladjar stroškov, je nosi jih kupec.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev,in številko naročila.

O Povratnih Informacij :

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša businesss razvoj,smo sincerel vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije (Pet Zvezdic), za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Postavka Vrsta Sedežne Prevleke & Podpira
Umestitev na Vozilu Spredaj, Zadaj, Levo, Desno
Element Širina 22.05inch
Poreklo CN(Izvora)
Set Kos 9
Postavka Dolžina 46.46inch
Avto sedeža za toyota skoda poudarek volkswagen lada honda
Avto Styling Avto notranje zadeve sedeža
Vrsta Materiala Trpežne Tkanine iz Poliestra s 4 mm Peno, Oblazinjenje
Mfg Serijske Številke Moda Sedežnih Prevlek
Posebne Funkcije Ščiti Sedeži Pred Obrabo in Trganje Pomaga Vzdrževati Avtomobil " Preprodajal Visoke Vrednosti
Uporablja Sezone Štirje Letni Časi
barve Sivo / Modra / Rdeča / Črna
Postavka Višina 46.46inch
Element Teža 0.95kg
Notranja Oprema Univerzalni Sedežnih Prevlek
Blagovna Znamka AUTOYOUTH
Avto Bi Univerzalni Fit je Združljiv z Večino Vozil

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni