DreamWear Nosni Blazine Z Pokrivala In Štiri Cushins (SW/S/M/MW) Za stanje Spanja, Smrčanje In Apneja

Nov izdelek

€87.14

Na zalogi

Oznake:

cpap, dreamwear masko, dreamwear, ffpp2 masko, cpap masko nosni, cpap masko, anti smrčijo, vzglavnik strani spalnik, bluetooth oči masko, maska za pokrivala

Značilnosti Izdelka

V DreamWear Nosno Masko je nosno masko, ki zapusti vidnem polju odprta ob okvir strukturo, ki sloni blazino pod nosnice, namesto, ki zajemajo celotno nos.To je nosno masko, ki zagotavlja pretok zraka, ki jih pokriva tako nosnice.

Značilnosti:

Inovativne Okvir

Odprite Vidnem polju

Pod Nosom Blazine

Več Velikosti So Na Voljo

Cev za Priključitev na Kroni Glave

Inovativne Okvir

V DreamWear okvir je sestavljen iz silikonske cevi, ki omogoča pretok zraka skozi nosni blazine.Okvir, ki pomaga sprejme tiste, ki spijo v skoraj vse pozicije, doseganje in vzdrževanje ustrezne pečat in pretok zraka v blazine.Če na eni strani masko okvir je zapreti, s tem, da iz v, pretok zraka bodo usmerjeni v celoti po drugi strani, da se prepreči kakršno koli izgubo v pretok zraka.Vključeni so tudi obloge, ki se lahko dajo na okvir za nadaljnje pomaga preprečiti draženje.

Pod Nosom Blazine

V DreamWear blazine počiva pod nosom in zagotavlja pretok zraka na obeh nosnice.Blazine ne velja za nos, ki pomaga ublažiti rane in draženje na mostu na nosu.

Odprite Vidnem polju

S kombinacijo slike in pod nosom blazine, na DreamWear Nosni CPAP Masko pušča vidno polje odprto za nočno branje in gledanje TV.Z manj točk stika na obrazu, je manj možnosti, draženje.

Več Velikosti So Na Voljo

V DreamWear je na voljo v več velikosti konfiguracije za boljše prileganje širok krog uporabnikov.Okvir je na voljo v treh velikostih: mala, srednja in velika.Večina uporabnikov se bodo našli srednje okvir najboljše prileganje.Nosni blazina je na voljo v štirih velikostih: mala široko majhne, srednje, srednje širok.Ogrodje in blazine mere so zamenljivi, tako da vse velikosti okvirja, lahko uporabljate s katero koli velikost blazine.

Cev za Priključitev na Vrhu Glave

V DreamWear je na komolec povezavo na vrhu glave, ki omogočajo CPAP cevi, da se izvršijo nad uporabnik med spanjem pomaga zmanjšati potega masko.Če spalne položaje spremenijo čez noč, swiveling povezavo, ki bo omogočila, da se maska za svobodno gibanje.

Tehnični Podatki

Dolžina Majhen Okvir: 19

Dolžina Medium Okvir: 20 v

Dolžina Velikega Okvirja: 22

Material Sestava DreamWear Masko

Blazine: Silikonski Polikarbonata

Okvir: Silikonski Polikarbonata

Komolca: Polikarbonat

Cevi Za Hitro Sprostitev: Polikarbonat

Pokrivala: Poliuretanska Pena, najlon/Spandex

Tkanine Obloge: Poliester/Spandex

Pomembni Nasveti

Nasveti Za Čiščenje

Deli maske, razen pokrival je treba roke oprati dnevno s toplo vodo in blagim milom.Sperite deli v celoti in pustite, da se posuši na zraku hranite neposredno izpostavljenih sončni svetlobi.Je pokrivala je treba roke oprati tedensko na enak način.

Kje je Blazina Velikosti, ki se Nahajajo?

V DreamWear blazine velikost je tiskana v črno črke na sprednji blazine, poleg puščico, ki označuje okvir in blazine priključnih točkah.Na blazine je na voljo v štirih velikostih: mala široko,majhne, srednje, srednje širok.

Če je Okvir Velikosti, ki se Nahajajo?

Najti velikost DreamWear Nosno Masko Okvir, poiščite komolec na vrhu enote.Tik nad komolec, sive črke so natisnjene na okvir, ki označuje velikost.Črke "SM" predstavljajo Majhna velikost, "SREDNJA" predstavljajo Srednje velikosti, in "LG" predstavljajo Velika velikost.

Kako Določiti Pravilno Velikost Okvirja?

Velikost slike je enaka razdalji okoli glave z ene strani na nos na druge.Sledite spodnjim navodilom, da preverite ustrezne velikosti okvirja:

Začnite z dajanjem merilni trak marker na osnovi nos na eni strani.Uporabite lepilni trak, da sledite skupaj, strani lice in navzgor čez vrh glave.Hranite vleče trak ukrep okrog obraza, navzdol drugo lice, in je osnova za nos na nasprotni strani.

Uporabite ta meritev za najbolj tesno ujemajo z eno od velikosti okvirja, navedenih spodaj:

Majhen Okvir - 19 Cm

Srednje Okvir - 20 Cm

Velik Okvir - 22 Cm

Prosimo, Upoštevajte: DreamWear Nosni CPAP Masko z Pokrivala - Fit Komplet se prodaja s Srednje le okvir.Srednjeročni okvir, ki bo ustrezal večini uporabnikov.

Seznam vsebine:

Okvir, v Srednja Velikost

Nosni Blazine v štirih Velikostih(JZ,S,M,MW)

Pokrivala

Tkanine Okvir Obloge

Postavka Vrsta Oklepaji & Podpira
Številka Modela Sanje
Učinek Izboljša Spanec
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni