Dviganje Žogo Električni Mačke Igrače Draži Samodejno Gibanja Inteligentni Interaktivni Smešno Puzzle Pomlad Palico Obračanje Yo-Yo Hišne Oskrbe

Nov izdelek

€6.86

€8.57

-19 %

Na zalogi

Oznake:

dart ščit, mačka jjeza igrača, mačka labirint, jean stretch, za mačka teaser, 3 mm hex voznik, mačka pomlad igrača, mačja igrača interaktivni električni rotacijski, mačka yoyo, žogo mačka

Značilnosti: Enostavna Igra: mačka lahko igra sama po sebi ne vpliva na vaše delo. (ta izdelek mora biti opremljen z dve AAA bateriji, ampak izdelek ne vsebuje baterijo).Preprosta Namestitev: Posnetek, ki je na namizju, posnetek je na mačka tabela za igranje z mačko, vzemite mačko za uveljavljanje.Samodejni Izklop: Ko je igrača začne bonusna igra, se lahko samodejno izklopi približno 5 minut, ali gumb lahko izključite spet med delovanjem igrača.Sam: las žogo se lahko nadomesti z druge igrače, vaša mačka bo sodijo v ljubezni z njim.

Specifikacija: Barva: Kot je prikazano Material:ABS+Umetnih las, Velikost: 7*3,5 cm/2.75*1.37 v

Paketu: 1*Električni Igrača 1*Izvijač

Opomba 1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, izdelek, barve, se lahko nekoliko razlikuje od slike.Prosimo, dovolite 0.5-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja. 2. Uporabljamo najboljše izdelke in storitve, ki vam olajšajo.Če imate kakršna koli vprašanja o naši trgovini, prosimo, kontaktirajte nas, pomagali vam bomo rešiti v najkrajšem možnem času

Opomnik: podpiramo enega kosa dostava in trgovini na debelo.Ni na računu, v paketu, in to bo poslana neposredno v vaš stranke, prosimo, bodite prepričani.

Dragi prijatelj,

Dobrodošli na moji trgovini, Če vam je všeč ta element,prosimo, da ga dodate na svoj "Seznam Želja" , Če vam je všeč naša trgovina,prosimo, da ga dodate na svoj "Store Seznam ".

1.Če potrebujete izdelek, ki je nujno, vljudno prosimo, izberite ePacket, Kitajska Post Air Mail, Orgon.si Standard Premium dostava ali drugih express, kot so DHL,EMS,UPS ipd.

2.Če se strinjate z našimi čas poštnine, prosimo ne odpirajte spora preprosto, vaše razumevanje je zelo dobrodošel.

3.Smo\ " d radi, da vam pomaga rešiti težave,se obrnite na nas, preden pustite nas negativne povratne informacije .

4,Vašo odobritev je naše gibanje.Najlepša hvala za vašo podporo.

Najboljše želje.

Nudimo dropshipping in trgovini na debelo

Za dropshipping naročila ,lahko postavite tudi naročila za CSV/ excel datoteko, ko vaša naročila nad 100 naročila ali skupno Amoun nad 500 USD.

Obljubljamo, ni oglasov ,cenik ,račun ,ali naši trgovini informacije v paket.

Naše podjetje ima ekipa, ki se ukvarjajo z dropshipping naročila vsakdanje in našli različne vrste izdelkov na trgu ,imamo izkušnje.

Če imate kakršne koli potrebe za produts nimamo za trenutek,ali vam zdi naša cena je višja od tekmecev

lahko si prost, da nam sporočite ,obljubimo vam lahko ponudi boljšo ceno z boljšo kakovostjo.

Vse težave, samo nam

Potrudili se bomo, da podpirajo naše sodelovanje

Je Pametno Napravo No
Igrače Tip Samodejno Žogo Lansirne
Material Plastični
Feature1 Dvigalo žogo
Feature3 smešno mačka
Poreklo CN(Izvora)
Feature4 Zamenljiva
Feature5 Enostavna montaža
Feature2 Električni Mačka Igrača
Vrsta mačke
Feature6 Samodejni Izklop

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni