Mini Prenosni Nevidno Prenosni Nosilec Nastavljiv Hlajenje Stojalo za Mizo Zvezek

Nov izdelek

€3.96

€5.51

-28 %

Na zalogi

Oznake:

laptop stand lesene, za macbook stojalo, led hladilnik za prenosnik, leshp laptop imetnika, ženski prenosni nosilec, igra prenosni računalnik, aluminijasti prenosnik za hlajenje stojalo, PC Stojalo, prilagajanje stojala za prenosni računalnik, prenosnik pladenj

Značilnosti:

Trpežne in Trajne

Prenosni računalnik radiator imetnik je mini kompaktna in enostavna za prenašanje.To je z lahkimi design, enostaven za prevoz okoli.Robusten in vzdržljiv.

Nevidni Design: Ta zložljiv mini laptop stand je lahek in tanek, delno rob je tako tanek kot 0.27 palca.Nikoli ne bo dodatno breme za vas, ampak kvalificirano pomočnika za potovanja in poslovni.

Čvrsta Konstrukcija: Mini prenosni nosilec izdelana s posebno ABS in samodejno gredi zagotavlja močno in stabilno dovolj, da imajo na vsakem modelu, prenosni računalniki, kljub svoji ultra-slim velikosti.Samo potegnite nežno, jo odpre in zapre.

Ergonomska Prenosno Stojalo: Enostavno odpira vaš laptop, da bi dobili najbolj udoben položaj gledanja in učinkovito lajšanje vratu & bolečine v rami neprekinjenega tipkanje.Napo mini Laptop Stand povečuje pretok zraka, da se prepreči vaš prenosnik pred pregrevanjem.

Splošno Združljiva: lahko prosto namestiti do dna skoraj vse vrste prenosnih računalnikov brez blokiranja zrak vtičnice in deluje hladilnik za prenosnike.Posebno Nano-lepilo omogoča priročno pripenjanje in odpenjanje, ne da bi zapustili eno znamke ali nič.

Specifikacije:

Tip: Prenosni Računalnik Radiator Imetnika

Količina: 2 KOS

Material: RIT+PC

Barva: črna

Velikost:48x38mm

Opomba:

Ne trgovini na paket.

Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni

Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket Vključuje:

2 x Prenosni računalnik Radiator Imetnika

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Uporaba Prenosni računalnik

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni