1 2 3 Kos Nadgrajeno 11.1 V 6000mAh 20C Lipo Xpower Baterijo S Polnilnikom Za XK X380 X380-A X380-B X380-C rc Quadcopter, Helikopter

Nov izdelek

€40.95

€56.11

-27 %

Na zalogi

Oznake:

28 v baterija, rc, 111v, x380, 7s5p baterije, 36v 60ah, 10s3p, 36v 4400mah skuter baterije, 36v 750w baterije, true professional

Dragi vsi ,Pls je treba opozoriti, da je baterija čisto parceli za spodaj država NL POST lahko/ " t ponudba na spletu deliveried za sledenje.če ti ne " / " t to sprejeli, pls preklicati naročilo.če ste naročilo , mi dont accecpt sporu za ta problem.pomorski promet ni, po naše control.NL POST lahko ponudijo le na način za sledenje.Alžirija, Afganistanu, Honduras, Mozambik, Maldivi, Mali, Maroko, Peru, Bahami, Dominika, Gambija, Kongo, Kuba, Haiti, Katar, Madagaskar, Mavretanija, Mongolija, Bangladeš, Burma, Kitajska Niger, Tadžikistan, Sao Tome in Principi, Venezuela, Irak, Ptica, Bolivija in Barbuda, Bermuda, Bonner, Bosna in Hercegovina Brazilija, Brunej Darussalam, Bolgarija, Burundi, Kamerun, Čile, Džibutiju, Grčija, Grenada, Gvatemala, Kazahstan, Liberija, Izrael,Tanzanija, Makedonija, Malavi, Nepal, Nova Zelandija, Nikaragva, Gvineja, Saint Kitts in Nevis, Saint Vincent in Zeleno, Tajska, Ukrajina, Arabija, Združeni Arabski Emirati, Urugvaj, Vietnam, Jemen, Kolumbija, Avstrija, Avstralija, Papua Nova Gvineja, Paragvaj, Benin, Fidži, Mauritius, Uzbekistan, Kanadi, Združenih državah amerike, Turkmenistan, Burkina Faso XK X380 X380-A X380-B X380-C 11.1 V 6000mAh Lipo Baterije Opis: Znamka: XK Postavka ime: XK X380 Baterija Za XK X380 RC Quadcopter Paket vključuje : 1-3* 6000mah baterije 1 x Polnilec

Ne///'t over-polnjenje, ali več,-praznjenje baterije.Ne/// " t ga poleg visoke temperature stanju.Ne/// " t mečite baterije v ogenj.Ne/// " t mečite baterije v vodo.

Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo za pomoč, da zapustijo "Pozitivni Feedback" in "5 kot Nalašč Zvezde", ko bi prejel in bomo naredili enako za vas.

Zahvaljujemo se vam za nakupovanje tukaj .Želim vam dober čas tukaj!Spet prišel kmalu, bomo posodobiti nove predmete vsakdanje!

Če niste zadovoljni s tem, kar ste kupili, prosimo, pošljite nazaj v originalni paket v roku 7 dni .Povrnili vam bomo vaš denar.Lahko nudimo povračilo denarja, in zahtevo za vračilo je na voljo samo zahteve, v roku enega tedna po pošti prejeli & vrnitvi predmeta kot v enakem stanju, kot ga je prejel.

1. Dostava po celem svetu. (Razen nekaterih državah in APO/FPO naslov) 2. Če želite izbrati drug način dostave,plz stik withe nas prvič. 3. Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki. 4. Smo le ladja potrdila, da naslov; vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš prejemnika naslov. 5. Če še niste prejeli pošiljko v 50days od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z replay.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

RC Deli & Accs Baterije - LiPo
Štiri-kolesni Pogon Lastnosti Baterija
Uporaba Vozila & Daljinski Upravljalnik Igrače
Zamenjava Baterije No
Za Tip Vozila Helikopterji
Daljinsko Upravljanje Perifernih Naprav/Naprave Baterija
Številka Modela x380
Ime XK
Nastavite Vrsto Samo Baterije
Vrsta Li-polymer
Blagovna Znamka Soshine
Nazivna Zmogljivost 3001-3500mAh

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni