30PCS/26 mm veliko Half Moon Veke 12V nizkonapetostni IP65 Vodotesen Vrt, Dvorišče LED Krova Železniški Stopnice Korak Teraso Inground Luči

Nov izdelek

€152.89

Na zalogi

Oznake:

krova led solar, mala podzemnih svetlobe, led terasa, lučka progi, lučka za železniški, half moon lučka, nizki napetosti svetilke, vrt kavelj, dz09 smart watch ura s sim kartico, krova plug

Opis: 1. DC12V 0,6 W led podzemnih luči 2. Half-moon, metal design izgleda bolj sodobne 3. IP65 vodotesen ravni, primerni za zunanja stopnišča, ulice, dvorišča, itd 4. Čip je SMD2835 5. Edinstven, nepremočljiva priključek(moški in ženska), se lahko namesti enostavno 6. Visoka odpornost na tlak nad 100 KG 7. Visoka učinkovitost, stabilnost, dolga življenjska doba (50000 Ur) I tem posebnosti: Model:F101B Svetlosti Barve:WW CW B temperatura Barve :

Toplo Bela :(2800-3200K)

Hladna Bela :(6000-6500K) Napetost:DC12V Stopnja Izhodna Moč:0,6 W svetilnost:8 LM kot Snopa:90° LED Čipov:SMD2835 Žetonov :1pcs IP Ocena:IP65 Uporabe:na Prostem Žice dolžina:Dvojno 0,5 M Certificiranje:CE, ROHS postavka Barve:Srebrna Material:Aluminij Demension:Φ26*H41mm Paket Vključuje: 30pcs LED Inground Luči 1pcs 30W LED Napajanje Aplikacije: 1. Zunanjo in notranjo dekoracijo; 2. Plesišču dekoracijo; 3. Vrt osvetljenost; 4. Hotelski avli ali nakupovalno središče dekoracijo, itd.Paket Vključuje 1.10 kos LED Inground Luči 2,1 kos 8W LED Napajanje 3.1 pc WIFI Krmilnik

Razdalja med 2 luči:

> moški in ženski žice, na svetlobo,in 0,5 metra za vsako

> tako da je razdalja med 2 luči je 0-1m

> imamo 1m,2m,3m podaljški za prodajo

> predlagamo, da se razdalja med 2 luči manj kot 3m 1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni. 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Uporaba Počitnice
Postavka Vrsta Podzemne Svetilke
Garancija 2 Leti
Vrsta LED pod zemljo Svetlobe
Vir Napajanja DC
Napetost 12V
Značilnosti Half Moon
Izjemno dolgo življenje 50000 ur
Osnovna Vrsta Klin
Številka Modela F101
Blagovna Znamka FVTLED
Velikost D26*H41mm
Barva LED Hladno Bela/Bela Toplo
LED Čip SMD2835 Led
Telo Material Aluminij
Moč 0.6W
Je Zatemniti No
Certificiranje ce
Žarek Angel 120
Vir Svetlobe LED Žarnice
Raven Zaščite IP65
Je Svetil Vključeni Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni