Yieryi Novo blagovno Znamko ORP-3569 ORP Meter 3 v 1, pH, ORP TEMP Tester z Ozadja Multi-parameter Digital Kakovosti Vode Monitor

Nov izdelek

€12.09

€17.78

-32 %

Na zalogi

Oznake:

mestno meter, phmetro, orp vode meter, led osvetlitev ozadja tester shematski, pero ph meter vode, redox senzor, ph, orp in ph, industrijska ph krmilnik, redox tester

ORP-3569 ORP Meter 3 v 1, pH, ORP TEMP Tester

kaj lahko se uporablja? Ker je Primerna za akvarij bazen, tal-prosto rastoče, laboratorij, okolje in vode.In ti so tesno povezane z naše vsakdanje življenje.

Specifikacije:

Merilno območje:PH: 0.00-14.00 pH, ORP:-1999-1999mV Temp:0-50℃ Ločljivost:PH:0.01 pH, ORP:1mV Temp:0.1℃ Acuracy:PH:±0.1 pH, ORP:±5mV Temp:±1℃ Samodejno Temperatura Osvetlitve.O℃~50℃ Batery Tip:4 X 1,5 V(AG13)(niso vključene) Obratovalna Temperatura:0℃~50℃ Kalibracija:Priročnik.na eni točki, skozi brivnik Dimenzije:188mm×35mm x 35mm Teža: 98g

DELOVANJE

Pritisnite tipko "pH/ORP"gumb,izbira PH za merjenje. 3.Potopite ph elektroda v pH6.86(ali pH7.00)rezerve rešitev,nežno pretresite meter in čakati za stabilno zaslonu. 4.Urejajo brivnik z izvijačem pod pogojem, dokler se ne prikaže "6.86"("7.00")na rezerv rešitev temperaturi 25℃. 5.Sperite ph elektroda z destilirano vodo in ga sesati z filtrirni papir (niso vključene) 6.Potopite pH elektroda v pH4.01 ali pH9.18(pH10.0)rezerve rešitev,nežno pretresite, da se elektroda in čaka branje za stabilizacijo.Prikazovanja vrednosti in rezerve raztopina je ph vrednost je v napake območju. 7.Kalibracijo instrumen je pH območju je zdaj končana. 2)ORP 1.Vklopite meter.Pritisnite tipko"pH/ORP" gumb,izbira ORP za merjenje. 2.Sperite elektrod z destilirano vodo. 3Immerse elektrod v svežo 256mV ORP standardne raztopine,nato mešamo nežno, 4), kar omogoča branje za stabilizacijo in z majhnim izvijačem zavrtite kalibracijo brivnik, dokler se ne prikaže"256".5)Sperite elektrod z destilirano vodo in ga sesati z filtrirni papir. 6)Stikalo za izklop merilnika.Zamenjajte baterijo prostor skp.1.Odstranite zaščitni pokrov.Vklopite meter. 2.Najprej sperite elektrod z destilirano vodo in ga sesati s filter papirja. 3.Potopite elektrod v rešitev, da je treba preskusiti. 4.Mešamo nežno in počakajte, da se branje za stabilizacijo.Ne tapnite proti stekla. 5.Pritisnite tipko "pH/ORP" gumb,izbira PH ali ORP za merjenje. 6.Pritisnite tipko "C/F"tipko, da preklopite med Celzija in Fahrenheita. 7.Po uporabi izključite merilnik.Sperite electode wth disilled waterto mininmize kontaminacije. 8.Vedno namestite zaščitni pokrov po uporabi.

Seznam vsebine:

1 * 3 v 1 Tester Kakovost Vode 1 * Uporabniški Priročnik 1 * Mini Izvijač

kako Kalibracijo?

1)PH-1.Sperite ph elektroda prvi z destilirano vodo in ga sesati z filtrirni papir. 2.Vklopite meter.Kalibracijo instrumenta ORP območju je zdaj končana.Pomembno: ph meter, je treba kalibrirati v naslednjih situacijah; merilnik se uporablja že dolgo časa od zadnje kalibracije ali uporabo merilnika je bil uporabljen predvsem stalno pogoji.Izredno natančnost ni potrebna.

Pogosta VPRAŠANJA

Q:Ali ima izdelek samodejno temperatura osvetlitve funkcija?

A:yes.Featuring avtomatska temperaturna kompenzacija, ki bo samodejno izravnavo rešitev temperaturi 0~50℃.to vam lahko zagotovi natančno in stabilno branje.

Q:Želite vedeti, ali pH / Temperature / ORP vode piti je do standarda?

A: Če je tako, to pero-tip 3-v-1 pH/ORP/TEMP meter je tisto, kar potrebujete.

ELEKTRODA ZAMENJAVA

1.Odstranite zaščitni pokrov. 2.Odvijte plastični obroček na vrhu elektrod. 3.Izvlecite elektrod in jo nadomestite z novo.Prepričajte se, tesnila, so v mesto, preden privijte nazaj v ring.

Več Barv Na Voljo

YIERYI

YIERYI blagovna znamka je bila registrirana leta 2016. Glavni proizvodi so refraktometri, PH metrov, tds, es peresa, tal metrov, kuhinja lestvice, in nakit lestvice.Da bi zagotovili točnost podatkov, smo se odrekli poceni čip, izbranih visoko natančnost Tajvan, uvožene in Južna Koreja, uvoženih žetonov, oblikovanje izbral prenosni pero-tipa, svetlo, lepo, in enostaven za prevoz.Vsi izdelki bodo preizkusili, umerjeno in jih uporabljajo sami zagotoviti, da kakovost usposobljena in nato napredoval.Želimo, da naj to zdravo blagovne znamke vnesite vsako družino in vsak košček sveta, in prenesti na sanje "svet ljubezni, Kitajska narejen"!

Podpora Dropshipping
Vrsta Prikaza Digitalno
Z Osvetlitvijo Ali Ne Da,
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Blagovna Znamka yieryi
Obratovalna Temperatura 0℃~50℃
Številka Modela ORP-3569
ORP Merilno OBMOČJE -1999-1999mV

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni