180x180cm Kotatsu Futon Odejo 1pc Funto + 1pc Preprogo Bombaž Mehka Odeja Japonski Kotatsu Tabela Kritje Kvadratnih/Pravokotnik Tolažnik

Nov izdelek

€116.36

€122.49

-5 %

Na zalogi

Oznake:

futon, tla kavču kanada, kotatsu toplote, krzno futon pokrov, bedspread odeja, tkanine, mozaik, futon japonski, Posteljno Odejo, kotatsu tabela, pleksi steklo, bela

Pogosta VPRAŠANJA

1.Moram plačati carinskih dajatev?

Morda vam bodo zaračunali stroške carinskih dajatev in davkov za nekaj kupiti na spletu.Kupci, ki so odgovorni za po meri davkov.

2.Kaj morate prijaviti carini?

Smo ponavadi izražajo nižjo ceno na računu/račun, da bi se izognili meri dajatve, če pa imate kakršno koli zahtevo o izjava, prosim, pustite nam sporočilo v vrstnem redu pred dostavo.

3.Kromatične Aberacije

O Kromatične Aberacije Vsi izdelki, fotografije so posnete po resničnih izdelkov,vendar pa se lahko malo barve razlika nastane iz ray of light in računalniškega zaslona. 4. Kakšne so koristi za dolgoročno uvozniki ali distributerji?Za tiste, redne stranke, nudimo neverjetno popust in brezplačno vzorec brezplačno.

Toplo Nasveti :

1-------Cena je samo za 1pc Funto + 1pc Preprogo ( Tabela in Grelec ne vključuje ) 2-------Če morate kupiti Mizo in Grelec,prosimo, kliknite na spodnjo povezavo Tabela: Funto in Preproge: Grelec: Material: 100% Poliester

Pakiranje: 1 pc Futon + 1pc Preprogo Velikost: Naše vsi izdelki so Ročno izdelani.Vsak delavec, za proizvodnjo različnih metod merjenja.Velikost bo 1 do 2 cm napaka

Dostava: EMS Express čas: 7 - 15days China Post Zraka Parceli, čas: 15 - 50 dni

1. Sprejemamo TT,Western Union,Alipay Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. Mi Ladje po vsem Svetu, razen Nekaterih oddaljenih območjih.

2. Naročila se obdelujejo v 24-48 ur plačilo preverjanje.Običajno bo ladja vaše naročilo ven v 2-5days.

3. Smo le ladja element Orgon.si naslov.Pred nakupom preverite, ali vaš naslov pravilen.Če ne, prosim, popravite ga pred plačilom.

4. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

5. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Torej, vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije.Najlepša hvala!

2. Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo in plačilo le, če se strinjate, vsi pogoji.

Poreklo CN(Izvora)
Kaj vključuje 1 pc Futon + 1pc Preprogo
Toplo nasveti Cena, ki niso vključeni v kotatsu mizo in grelec
Sezona Pozimi
Starostna Skupina Odrasli
vzorec TISKANE
Tehnika Mozaik
Niti Štetje 500TC
Uporaba Doma
Material 100% Bombaž
Tkanine, Štetje 80
Številka Modela WDCSJKSUTBS001
Pranje Ročno Pranje
Polnjenje Poliester

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni