Bruceriver Ženska Volne Zaslon na Dotik Rokavice z Rebro Hlačnice

Nov izdelek

€11.50

Na zalogi

Oznake:

ribolov klešče pesca, napad titan, kolosej, exo ogrevane rokavice, legalis 4000, recurve usnje, airsoft pištola, emo majica, eam ženske, carhartt wip

Bruceriver ženske volne pletene rokavice z zaslona na Dotik funkcije so izdelani iz 100% visoko kakovostne Volne in 40 g Thinsulate toplo podlogo, ki zagotavlja odlične toplotne lastnosti.

Outshell: 100% Volna;

Obloge: Flis podloga z thinsulate.

Volna je najtoplejši naravni material, in s 40 g Thinsulate izolacija in runo oblog vas veliko topleje v hladnem vremenu.Thinsulat Izolacija,ki jih 3M Corporation, zaradi česar je mogoče, da gremo ven in uživajte hladno.Izdelan z 100% volne outershell, ti izolirani iz volne rokavice bo vaše roke udobno in toplo tudi v nekaterih hladnejših razmerah.

Za ta artikel,smo dodali na zaslonu na dotik, material na palec in kažiprst,tako da lahko stranka enostavnost uporabe svojih pametnih celephones.

Velikost: S,M, L in XL

Barva: 6 barve, ki so na voljo sedaj--Črna,Anthra, Siva,Mornarsko, Rjave in Rdeče barve;

Pranje navodilo:Naše volne rokavice se ne štejejo, da jih nepremočljiva ali mraz.Za čiščenje volne rokavice, ročno pranje, v toplo vodo z blagim detergentom.Pustite v vodi za približno deset minut in jih osušite z o njih ravno na površini.Ne visi suha, kot to lahko izkrivlja njihovo obliko.

Velikost Grafikona Za Referenco.

Material Volna
Številka Modela AL16G121-IP
Spol ŽENSKE
Ime Oddelka Za odrasle
Poreklo CN(Izvora)
Dolžina Rokavice Zapestje
Postavka Vrsta Rokavice & Palčniki
Blagovna Znamka BRUCERIVER
Slog Moda
Vzorec Tipa Trdna

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni