CN 8Pcs/veliko 3" Ženske Baby morska deklica sponke za Lase Bleščice Mavrica Lase Loki Ples Stranka Lok Hairgrips Dekleta Ostra Dodatki za Lase

Nov izdelek

€9.03

€11.30

-20 %

Na zalogi

Oznake:

mavrični pulover, mavrica vrh, mavrica ženska, mavrica tshirt, mavrica nogavic, krpo mavrica, choker mavrica, mavrica trak, nakit mavrica, mavrica ženske

mini loki za lase

Ime izdelka : CN 8 Kos/veliko 3" Ženske Baby morska deklica sponke za Lase Bleščice Mavrica Lase Loki Ples Stranka Lok Hairgrips Dekleta Ostra Dodatki za Lase

Normaly smo ladjo parcela ven na 2 načina,eno je, da več kot USD 6,sledenje informacij je na voljo,drugo je manj kot USD 6,sledenje podatkov ni na voljo,hvala.

Velikost:lok dolžina je 3-palčni (7.5 cm)

Topel Nasvet:

1.Prosimo, počakajte malo razlikuje zaradi ročnega merjenja,zgoraj navedenih dimenzij so samo za referenco. 2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost/kontrast nastavitve, itd., je lahko za nekatere manjše razlike v barvnih tonov spletne strani je fotografija in dejanski predmet.

atisfied z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.Ko ste nam kažejo screenshot tako 5 zvezdic , vam bomo POPUST za vaš naslednji naročila.

2. Če ne boste zadovoljni naše porducts, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno .Zagotavljamo vam bomo 100% slove vsak problem za vas.

1. Priprava Čas: potrebujemo 5-10 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan.

2. Brezplačna Dostava Po Celem Svetu

3. APO/FPO/varstvo osebnih podatkov Dostava

Opravičujemo se vam, da P. O. Škatle in vojaške naslove (APO, FPO) ne more ponuditi.Za NAS ozemlja, prosim, pustite komentar, ko boste oddaji naročila.Na primer, če ste bili v Guamu, Puerto Rico, lahko članica Guam, Puerto Rico v državi oddelek.Stranke iz Brazilije naj pusti sporočilo, da nam svojo 11-mestno CPF kot vaši meri potrebuje.

Opomba:

Če izberete brezplačno dostavo možnost, vaš paket bo dostavijo neposredno začetni le enkrat ali ga bodo poslali na vaš lokalni pošti, potem boste morali vzeti vaš številko za sledenje in vaše osebne izkaznice za zbiranje predmetov.Vas bomo obvestili takoj, ko je vaša parcela so bila poslana.

Če se odločite express ladijskega prometa, prosimo, ne pozabite, da zapustijo svojo kontaktno številko, to je nujno potrebno za express dostava.

Chengna spletne trgovine ne prodajo, ki temelji na njihovih odličnih modelov in preverjene zanesljivosti.Tako je kakovost zagotovljena.Prav tako smo QA ekipo, da preizkusite svoje naročenih izdelkov sta deluje pravilno, preden so pakirani in poslali.Vendar pa morate, da potrdite svojo barvo skrbno pred nakupom.

Pozornost je : ne moremo sprejeti izmenjavo ali odpoved po vaše naročilo je bilo poslano.

Naslednje informacije so potrebne, ko boste odražajo težave:

*Številko naročila

*Element je SKU število

*Slike z napako kroglice.

Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s politiko vračanja, vas prosimo, da nas kontaktirate!

· 1. Predmeti, ki jih prejmete v roku 30 dni od dobave datum.

· 2. Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži.

· 3. Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.

· 4.Boste dobili celotno vračilo če vaše naročilo ne pridejo v čas dostave je obljubila Chengna.

Chengna je pribor za lase proizvajalca od leta 2003. Zagotavljanje visoke kakovosti izdelkov z najboljšo ceno.kaj vam mar, kaj delamo!

Zagotoviti z:Las Lok,glavo,lase band,sponke za lase,lasje okras,hairgrips, cvet barrette,lok band,itd.Ob istem času, smo tudi sprejmite dohodni vzorca po meri.

Zavemo, najpomembnejši del uspeha je stranka.To je razlog, zakaj smo se osredotočili na doseganje razburljivo izkušnjo nakupovanja in pazite, da naše visoke standarde, kakovost, vrednost za denar in storitev so vedno izpolnjeni.

Led z ekipo visoko predano in motivirano skupina posameznikov, ki smo trdno osredotočili na naše potrebe kupca.Upamo, da s stalnim razvojem in inovacijami bomo še naprej širiti in bi naša edinstvena izkušnja, da kupci po vsem svetu.

Številka Modela HAXY0548 hairgrips
Vrsta Hairgrips
Oblika bling lase posnetek
Postavka Vrsta sponke za lase za dekleta
Spol dekleta, lase loki
Slog ženske dodatki
za ljudi, dama las posnetek zatiči
festival stranka, sponke za lase za ženske
vzorec lase pribor za ženske
Ime Oddelka Otroci
Vzorec Tipa Trdna
Blagovna Znamka CN
Material bleščice dodatki za lase

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni