77x200cm 3D Zid, Košarka Vrata Nalepke Za dnevno Sobo, Spalnica PVC samolepilno Doma Dekor DIY Ozadje Stensko Nalepko

Nov izdelek

€4.67

€6.67

-29 %

Na zalogi

Oznake:

košarka spalnica dekor, vrata nalepka, polestar nalepke, 3d, vrata nalepke eh, košarka stenske nalepke, žoga za košarko, 3d nalepke vrata, 3d človek majica, 3d vrata ozadje, vrata ozadje enostavno

Ime: 77x200cm 3D Zid, Košarka Vrata Nalepke Za dnevno Sobo, Spalnica PVC samolepilno Doma Dekor DIY Ozadje Stensko Nalepko Velikost: 2pcs*38,5 cm*200 cm,celotno velikost je 77 cm*200 cm, vendar je to cutted v dva dela, ker je politika internationla dostava.Če želite celoten kos, prosimo, obrnite na naš serviser za posebne izdelkov in storitev.Funkcija: Vrata Dekoracijo, Nepremočljiva Vrata DIY Obnovo Nalepke

Popust Opomba: Če kupite 3 kose ta vrata, nalepke, vam bomo dali drugo 5% popusta.Orgon.si bo spremenila cena samodejno, ko oddate naročilo.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, kontaktirajte z nami.Bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.Hvala za vašo podporo.

Plačilo Opis

1.Način plačila Karticami: DEPOZITNI, Alipay, Kreditne Kartice,T/T, Western Union in Moneybooks.

2.Bomo napisali nižjih vrednosti na paket, da bi se izognili proizvajajo tarife.Vsaka država ima različne tarife politike.Mi ne zaračuna nobenih prometnih davkov in stroškov ravnanja.V nobenem primeru nismo odgovorni za davek (DDV)/Uvoznih Dajatev ali drugim enakovrednim izhaja iz dostavo posla .Prosimo, preverite vaše lokalne po meri, zakonodaja in obiščite vaš lokalni carinsko službo spletno stran, preden nakupe.

Dostava

1.Smo le ladja na potrdil naslov, ki ga DEPOZITNI(Alipay).Preden ste plačali, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov in telefonsko številko v DEPOZITNI(Alipay) naslov, opombe za varno plovbo.

2.Bomo poskušali naše najboljše, da vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.Ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisna od Kurirska Podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Hvala vam za vaše razumevanje.

3.Registrirani Naročila, bo poslana preko Kitajske Post Letalom (Privzeto),EMS,DHL in FEDIX itd(Express treba dodatno plačati).

4.Lahko plačati dodatne stroške prevozov, da bi dobili ekspresna dostava, kot so EMS, DHL ali FEDIX.Samo traja 3-7 delovnih dni, da prejmemo naročilo, prosimo, kontaktirajte nas, če je potrebno.

Vrnitev

1.Če je predmet, ki ne dela v redu, preverite, dvakrat, da potrdite, da je izdelek, ki je poškodovan in se obrnite na našo customer service predstavnik asap, nam Podrobno Problem , se bomo potrudili, da vam služi.

2.Če ste prejeli napačen, poškodovanih, v okvari, ali element, ki ni, kot je opisano, se obrnite na nas za delno/popolno vračilo ali zamenjavo na naše stroške.

3.Če želite, da se vrnete izdelek,nas kontaktirajte v 30 dneh po package prejeli .Vrnitev izdelkov mora biti tudi v svoje prvotno stanje: vključno polje, embalažo in vse ostale dodatke.Donosi, ki so posledica napake kupca bo predmet dejanski ladijski promet pristojbina odbitek od nadomestila.

4.Kupec mora plačati za vrnitev, ladijski promet pristojbina, če Vse NE-Prodajalec vrne Napako za vračilo . (E. g.ste prinesli napačno velikost ali napačen element).

5.Prosimo, poskrbite, da predmet NI človek, sabotaže.Če ste zdrobljen to , prosimo, UPOŠTEVAJTE, da se odpremo in ravnanje taksa ne povrne, vse se vrnete, ladijski promet pristojbina naj ga plača kupec, razen če je postavka DOA.

6.Prosimo, kontaktirajte nas, preden vrnete izdelek, vam bomo ponudili pravi povratni naslov.

Povratne informacije

1.Zagotavljamo vam 100% zadovoljstvo strank.

2.Bomo dali poziv za odgovor na vaše vprašanje. (Običajno v roku 24-48 ur!)

3.Najprej obrnite na nas pred odhodom Negativne povratne informacije ali dvig spora.Bomo poskusili najboljši rešiti problem na način, zadovoljni boste !

Teža 490g
Slog Pokrajina,Morje,Sonce,Drevo,Pav,Klovn,Božič,Srce,Balon
Tema 3D Nalepke
Velikost 38.5cm*200cm*2pcs
Uporaba Vrata Dekoracijo Nalepke DIY Vrata Ozadja
Material PVC
Funkcija Samolepilni, Okolju prijazen, Nepremočljiva, Izmenljive

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni