5pcs/set iz Nerjavečega Jekla umešana jajca Jajce Cvrtje Plesni Srčkan ShapedLove Cvet Krog Star Mickey Plesni Palačinka Obroči Plesni Kuhinja Orodje

Nov izdelek

€5.61

€7.00

-19 %

Na zalogi

Oznake:

modelček miško, jajce plesni set, stick vaflji, mickey mouse, Disney, palačinka silicij, mickey plesni, palačinka obliko, ne držijo palačinka, jajce plesni obroč

5pcs/set iz Nerjavečega Jekla umešana jajca Jajce Cvrtje Plesni Srčkan ShapedLove Cvet Krog Star Mickey Plesni Palačinka Obroči Plesni Kuhinja Orodje

Dragi moj prijatelj , dobrodošli, da nas obiščete .Vedno smo tukaj za vas !

Če ste zainteresirani za izdelek , vas prosimo, da jo sprejmejo .

Za ponudbo visoko kakovostnih predmetov so naši dolgoročni persuit .

Vse nejasno ,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate .Bomo poskušali naše najboljše, najboljše najboljše za vas !

Najlepša hvala !

Adon Ren

No sledenje podatkov za Kitajsko Post Navadne Majhne Paketni Plus .

Medtem ko druge načine pošiljanja ponujajo sledenje podatkov.

Opis:

Plačilo

Sprejemamo Depozitni.Če boste morali plačati nas tudi na druge načine, vljudno prosim, da nas kontaktirate po e-pošti ali spletu TradeManager.Pred plačilom, prosimo, še enkrat preverite vaše informacije za dostavo: naslov, ime, poštna številka, telefonske številke itd.

Politika Vračanja

Če niste zadovoljni s tem, kar ste kupili, prosimo, pošljite nazaj v originalni paket v roku 7 dni.Povrnili vam bomo vaš denar.Lahko nudimo povračilo denarja, in zahtevo za vračilo je na voljo samo zahteve, v roku enega tedna po pošti prejeli & vrnitvi predmeta kot v enakem stanju, kot ga je prejel.

Nudimo 100% vračilo kupnine če je predmet, ki je razdeljeno pred prihodom, vse, kar morate storiti je, da nam pošljete jasne slike kažejo, da je pokvarjen.Neustrezne razmere morajo biti opazil v roku 7 dni po prejemu.

Prosim, ne pusti negativne povratne informacije, da nas , če niste zadovoljni s točko, vas prosimo, da nas kontaktirate.Vam bomo odgovorili v 24 urah, da odpravite težave ponujajo tudi celotno vračilo za vas.ampak, ladijski promet pristojbina mora plačati kupec.Hvala!

Pošiljko

Običajno nudimo Brezplačno dostavo preko Kitajske Post Air Mail.To je ceneje, vendar počasneje.Bomo dobaviti elemente v 3 delovnih dni (razen ob koncu tedna) po plačilu comfirmation .Parcela ima 1-4 tednov, da pridete.Čas dostave je odvisen od destinacije.Oddaljenih držav in stroge Carinske (npr.Brazilija), bo to več kot 4 tedne, prosimo, bodite potrpežljivi.Če ne morete čakati tako dolgo, prosimo, izberite drug dostava načine, kot so EMS/ FedEx/ UPS/ DHL.

Zdaj Kitajska Post Air Mail sprejeti parcele v večini držav,Če vaša država ni na seznamu, se obrnite na nas, pomagali vam bomo izbrati najboljši način dostave .

Opomba : Za vse Nujne naročila ali pa boste morali združiti pošiljki, prosimo, kontaktirajte nas, če želite spremeniti dostava poti, ki jih Express, bomo našli najboljšo rešitev, da shranite svojo ceno.

Povratne informacije

Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo za pomoč, da zapustijo "Pozitivni Feedback" in "5 kot Nalašč Zvezde", ko bi prejel in bomo naredili enako za vas.

Zahvaljujemo se vam za nakupovanje tukaj .Želim vam dober čas tukaj!Spet prišel kmalu, bomo posodobiti nove predmete vsakdanje!

Stik Z Nami

Lahko klepetate z nami za vsa vprašanja preko TradeManager, vam bomo odgovorili vam čimprejšnji .Če ne bomo spletnih, vas prosimo, e-mail us, bomo dobili nazaj, če vam v roku 24 ur.

Uporabite 8 kuhinjski pripomočki
Oblika Ljubezen, Cvet, Krog, Zvezda, Mickey
uporabite 4 Kuhinja Orodja In Pripomočke,
Količina 5 Kosov
uporabite 7 kuhinja, jedilnica & bar
uporabite 1 jajce plesni
Material Kovine
Številka Modela 5Pcs/set
Eggbeater O Metodi Strani
Kovina Tip Nerjaveče Jeklo
Uporabite 9 Kuhinja Orodja in pripomočki
Vrsta Jajce Orodja
uporabite 6 Kuhinjski Aparati
Jajce Orodja Tip Jajce & Palačinka Obroči
uporabite 2 Kuhanje Orodje
uporabite 5 kuhanje naprave
Funkcija jajce plesni
uporaba 3 Jajce Orodja

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni