Strokovno Zdravstveno Otoscopio Diagnostični LED-Lučka Otoscope Uho Nege na Domu Zdravnik Diagnostični Endoskop Čistilo z 8 Nasveti

Nov izdelek

€19.10

€24.50

-22 %

Na zalogi

Oznake:

uho ženske, medicinske otoscope hd, medicinske istrument, uho otoscope, bil reševalec medicinske, medic otoscop, slušalke ear medicinske, medicinska oprema za diagnostiko, otoscop, Uho Stud

Strokovno Zdravstveno Otoscopio Diagnostični LED-Lučka Otoscope Uho Nege na Domu Zdravnik Diagnostični Uho Endoskop Čistilo z 8 Nasvetov:

Opis:

V otoscope je klasična medicinske naprave v DRŽAVE, ki je zasnovan tako, da si ogledate uho vosek, okužbe, tympanic membrane in zunanje uho kanal za diagnosticiranje zunanjega in srednjega ušesa bolezni itd.To velja dober objektiv, LED žarnice in material za boljšo uporabo in trajnost.Naprave, sprejme skupno refection optičnih načelo, in bi lahka pot in opazovanje svetlobe vedo, da se koaksialni skozi optimizacijo načrtovanja, ki poveča vidno polje prikaži.Uporablja se za prikaz tympanic membrane in zunanje uho kanal za diagnosticiranje zunanjega in srednjega ušesa bolezni.

Specificaiton: - Material: iz bakra in ABS, vzdržljiva in trajna. - 3X Povečava Objektiva, jasno, da gledajo uho mesenih situacijah, s polno spektra. - Endurable LED Žarnice, uporabite napredne svjetlovodni tehnologije z več kot 5000 delovnih ur. - Opremljen z 4 različnih Nasvetov, Dia.2.5 mm, 3 mm;4 mm;5mm za otroke & odraslih. - Delo Namen, design, da si ogledate uho vosek, okužbe, tympanic membrane, zunanjega sluhovoda za diagnosticiranje zunanjega in srednjega ušesa bolezni. - Široko Porabo, Prenosni za dom, klinike, zdravstveni šoli, veterinarski itd. - Uporablja 2x AA baterije, ki napaja (niso vključene)

Blagovna Znamka LYNSUM
Uporaba Uho Endoskop
Material ABS
Velikost Direct Otoscope
Vrsta LED Otoscope
Povečava 3X
Številka Modela medicinske otoscope
Postavka Vrsta Nego Ušes

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni