Tapiserija Steni Visi Bedspread Plaža Mat Kmetija Dekor Steno, Tapiserija, Dekoracijo Sten Ročno tkani Bombaž Vrvi Tassel Tapiserija

Nov izdelek

€9.99

€13.88

-28 %

Na zalogi

Oznake:

spalnica tapiserija, tkanine steno, seksi spregledal in nosorogovo obleko, visi zid, gobelin tapiserija, bar košarico, dekor kmetija, aparat za vogal stenski dekor, belgija tapiserija, preproga steno

Bullet Točk:

1、Lepo Oblikovana: To je ročno izdelane čipke steno z občutljivo podrobnosti in krasen rese.To je kot nalašč za spalnice, dnevna področjih, otroški vrtci, delovna področja, ali kateri koli kraj, kjer želite, da bi nekaj teksturo in zabavno za vaše stene.

2、Visoke Kakovosti: Izdelan iz 100% bombaža nit, brez umetnih sestavin ali kemikalij.Robusten in visoke kakovosti.Lep wall art ustvarja občutek harmonije in udobje v svojo sobo.

3、Simetrična Oblika: primeren je za vsako notranjo opremo, to volne čar je kot nalašč izjavo, ki visi z postelja ali otroška postelja, kavč, mantel ali mizo, ali blizu okna, dodajanje udobje za svoj življenjski ali delovni prostor.Veliko okraski za zabave, poroke ali fotografijo rekviziti.

4、Praktične za Uporabo: izboljšane tassel banner je ročno izdelane v preprosto in elegantno obliko, kot presenetljivo kos art.To se bo lepo in praktično darilo za vašo družino ali prijatelji, ampak tudi za naselje, rojstne dneve, poroke, Božič in še več!

5、Po-prodajne Storitve: Če imate kakršne koli težave s kakovostjo v roku treh mesecev po nakupu izdelka, prosimo, obrnite na nas in mi bomo poskušali naši moči, da reši vse težave izdelka.

Značilnosti:

1. Lepo oblikovana, je idealna izbira za notranjo dekoracijo.

2. Robusten in vzdržljiv, visoke kakovosti, je darilo darila.

Specifikacija:

Ime: Bombaž Vrvi Steni Visi Tapiserija

Material: Bombaž

Velikost (cca.):

Tri uho tapiserija: 33*72 cm/12.99*28.35 v, teža 405g

Bolin tapiserija: 33*72 cm/12.99*28.35 v, teža 300g

Kariran tapiserija: 33*72 cm/12.99*28.35 v, teža 300g

Pakiranje velikost: približno 40*10*3 cm/15.75*3.94*1.18 v

Seznam Vsebine:

1*steni visi tapiserija

Poreklo CN(Izvora)
vzorec Barvana Preja
Oblika Pravokotnik
Vzorec Tipa Drugo
Material Drugo
Slog Klasična
Tehnika ročno

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni