Serum za obraz farmstay losos olja in peptid pomena ampul 250 ml

Nov izdelek

€9.66

Na zalogi

Oznake:

turistična kmetija serum, bioaqua pure krema za kožo, obrazno olje, lip masko jagod, prsi olje, turistična kmetija, maca olje, dick olje, kolagen, Serum

Univerzalni serum-serum losos olja in peptid pomena ampul od korejske znamke farmstay vsebuje edinstvene sestavine: losos olja, peptidi, niacyнамид, vitamini C in E, kot tudi aminokisline.

Losos olje je zelo dragocen izdelek, ki ima ugoden učinek na kožo.Vsebuje unfat omega-3 kislin, ki zagotavlja intenzivno prehrana in hidracija, izboljšanje splošnega stanja in videza povrhnjico.

Kljub temu, da je komponenta sama je precej maščob, serum farmstay losos olja in sezonsko ampul listi maščob ne sledi in losjon-to je hitro absorbira in dobro sprejeta s strani celic.

Izdelek, ki se odlično prilega koži, ki je izgubil svoj ton, na kateri prvih gub in pigmentnih pojavil.Zadnji problem, serum tudi odlično znajde, zaradi ниацинамиду in vitamin C, znan po svojih zob in antioksidativne lastnosti.

Kožne celice se zanesljivo zaščiteni pred staranjem in prosti radikali, in pogledaš prav pred vašimi očmi.

Prostornina: 250 ml

Način uporabe:

Pred nanosom seruma, očistite obraz obstoječih umazanijo.Enakomerno distribucijo dovolj sredstev na površini kože z masažo gibanja.Pustite, dokler se ne popolnoma vpije, po katerem se lahko še naprej vsakodnevni ritual nege.

Blagovna Znamka turistična kmetija

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni