Qearlstar Pozimi umetno Rex zajec Krzno Ovratnik Za jopiči kapuco Ženske moški Plašč Krzneni Šali Luksuzni dekor Visoke Kakovosti Šal WME08

Nov izdelek

€4.60

€6.12

-24 %

Na zalogi

Oznake:

krzno ovratnik šali, krzno šal, krzno resnično šal, krzno plašč, moški tanek pulover s kapuco, knitt šal moški, svileni šal, resnično velik rakun krzno ovratnik, krzno na kapuco, plašč specializiranimi za umetno krzno

Qearlstar Pozimi umetno Rex zajec Krzno Ovratnik Za jopiči kapuco Ženske moški Plašč Krzneni Šali Luksuzni dekor Visoke Kakovosti Šal WME08

-Dobrodošli v Qearlstar blagovno Znamko trgovine.Uporabljamo samo najboljše krzno gostoto in najvišjo surovin, da bi rute.Smo se osredotočili na kakovost in storitev, kot tudi najboljšo ceno.

Če ste trgovec, ali jo zahtevajo veliko prilagajanja, smo lahko pogaja o ceni, in jaz vam bom dal največji popust.

Cena krzno izdelkov z različnih materialov in različnih krzno gostota spreminja.Obljubimo, da bomo uporabo najboljših materialov.Obljubljamo, da bi najboljše za naše stranke.To je prepričanje, naše Qearlstar blagovne znamke.

Uporabljamo najboljše ponaredek Rex Zajec krzno na Kitajski trg za proizvodnjo šal!Tako izgleda zelo mehak in gladek.

Detials:

-Postavka tip:Umetno Rex Zajec Krzno Ovratnice Šal

-Velikost(Podloga dolžina*Površinska širina):55 cm*12 cm

Opomba:

Kako izbrati velikost?

-Hooded roba Dolžina Primerna podloga dolžina

48-53 50

53-58 55

Nasveti:

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.

Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Kako sem lahko spremljali moje parcele?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete)

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Ni nobenih carinskih dajatev?

Zaradi različnih politik v različnih državah, je lahko za carinske dajatve, ki bi morala biti plača kupec.Tako lahko pustite sporočilo, ko oddaji naročila o tem, koliko je vrednost, ki bi želeli prijaviti.

Dostava:

1. Priprava Čas: potrebujemo 2-3 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan.

2. Čas dostave: Preden smo lahko ladja vaše naročilo, moramo pripraviti svoje izdelke, ne strogega nadzora kakovosti preizkusov in skrbno paket elementov.

Povratne informacije:

1.Kot povratne informacije, je zelo pomembno, za nas, prosimo, vzemite si nekaj minut časa in pustite, pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve.Prav tako bomo naredili enako za vas ASAP.Hvala!

2.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, preden ste zapustili negativno ali nevtralno mnenje.Bomo poskušali naše najboljše, da odpravite težavo, in da izpolnjujejo svoje potrebe.

Dolžina Rute 60 cm
Postavka Vrsta Rute
Ime Oddelka Za odrasle
Številka Modela WME08
Material umetno rex zajec krzno
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Qearlstar
Slog Moda
Rute Tip Šal
Spol ŽENSKE
Vzorec Tipa Trdna
barve 15 Barva
Rute Dolžina-širina 55 cm-12 cm

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni