1-10 Kos V8 BITURBO Univerzalni Avto Strani Logotip Nalepko Za Mercedes Benz, BMW Audi, Honda, Mazda, Volvo Jeep Renault Peugeot

Nov izdelek

€4.03

€5.75

-29 %

Na zalogi

Oznake:

bmw emblem volvo, Peugeot 206, biturbo emblem, emblem peugeot, mercedes v8 prodaje, pan bmw, audi v8 motor logotip, peugeot 5008 zraka, obračanje bmw emblem, milan logotip masko

Tehnični podatki: Program: Avto Fender, Prtljažnik,itd Material: ABS, Primeren za: Univerzalna, Vse Avtomobilske Barve: Črna, Srebrna Velikost: 19 cm * za 2,3 cm Teža: 30 g/kos Navodilo: 1.Prišli z močno lepilni trak na hrbtni strani, enostavno, da se držijo in peel off, ni potrebno vrtanje, obdržati avto je prvotni videz. 2.Prosimo, uporabite detergent za čiščenje površine ciljno območje, preden jo držijo. 3.Palica je na in, da vaš avto, ki niso opranega v roku 72 ur, da bi dosegli najboljše adhesiveness.

1. Alipay, Zahodne Unije, T/T, ki so na voljo.

2. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor SCRW。

3. Plačilo mora biti zaključena z 15 dni, ali pa se bo samodejno preklicana že.

4. Prosimo, počakajte nekaj časa, da se ponovi, če ne morete prevzem običajno zaradi veliko nepričakovanih situacijah.Če še vedno ne morete plačati za to, vas prosimo, da se obrnete Orgon.si ali nas za pomoč.

1. Izdelki so poslane z 1-3 delovne dni, ko polno plačilo je potrjeno.Tam bo nekaj zamude, za počitnice, kot Državni praznik, Kitajski Pomladni Dan in tako naprej, bomo poskušali naše najboljše, da poskrbi za pošiljko po počitnice konec, upam, da boste lahko razumeli.

2. Brezplačna Dostava na svetu

a.E-pošta, običajno traja 10 do 20 dni do cilja

b.Kitajska Post Registriranih Air Mail, ponavadi traja približno 16-35 dni do namembne države (To bo treba odložiti, zaradi vikendi, prazniki, samoti, itd.)

c.Druge poslovne metode, prosimo, obrnite na nas pred plačilom.

3. Glede na sledenje info (če se odločite, ladijski promet metode, ki so sledenje info), prosimo, kliknite www.17track.net za vas sklic.

4. Če se vam še vedno ne prikaže vaše naročilo v roku 60 dni (razen Brazilije), se najprej obrnite na nas, mi pa bomo preverili in rešiti problem.Vsa sporočila bodo odgovorili v roku 24 ur na splošno, včasih smo se bodo zamude za vikend ali počitnice, če ne morete dobiti naš odziv po 48 urah, vljudno prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali pa nam pišite z e-pošto.

5. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

1. Boste imeli 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da jo vrne, ko jo prejeli.Če imate v sebi element nad 7 dni, se šteje, da so bili uporabljeni, ne bomo vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ni izjem.Ladjar stroškov, je skupen tako za prodajalca in kupca na pol.

2. Vse vrne element, ki mora biti v originalni embalaži in morate zagotoviti nas številko za sledenje, posebnih razlogov za vrnitev in vašega naročila ID.

3. Povrnili vam bomo vaše celotno zmagovalno ponudbo znesek, po prejemu element v izvirno stanje in paket z vsemi sestavnimi deli in pribor je priložen.Po tako kupec in prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si ali lahko odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov, če se proizvodi ne, kot se oglašuje.

1. Leto garancije za pokvarjene izdelke (razen predmetov ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je treba poročati in se vrnil v garancijskem roku(v izvirni paket, če je to mogoče).Morate nas obvestite o tem, kaj je okvara in nam vašo številko naročila.Mi ne popravi ali zamenja element z veljavnosti garancije.

1. Vaš zadovoljivo je naš končni cilj in vaše povratne informacije push nas, da gredo še dlje.

2. Če ste zadovoljiti z našimi izdelki in storitve, vljudno prosim, pustite nas 5-star povratne informacije.

3. Če ste smrkelj zadovoljiti z našimi izdelki ali storitve, se nemudoma obrnite na nas pred tem, da nam nevtralno ali negativno, tako da bomo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Element Širina 2.3cm
Vrsta Materiala ABS
Design Besede
barve Črni , Srebrni
Postavka Višina 0.3cm
Package Vključeni 1-10 kosov
Postavka Vrsta Nalepke
Kategorija Emblemi
Vrsta Nalepke Karoserije
Model Vozilo Logotip
Funkcija avto styling dodatki
Postavka Dolžina 19cm
Uporaba Avtomobila Univerzalni
Ime Modela 71322/ 71322
Ime Izdelka V8 BITURBO Avto Nalepke
Weigt 30 g/kos
Embalaža Ni Pakirano,
Blagovna Znamka YANF
Nalepke Umestitev Vrata & Pasu line
Vrsta Lepilo Nalepke

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni