Elegantno Kroglice Poročne Halje Haljo De Mariee Dolgo Linijo Poročnih Oblek Kratkimi Saten Nevesta Obleko za Ženske

Nov izdelek

€90.55

€184.79

-50 %

Na zalogi

Oznake:

telo poročni obleki, nageria poročni obleki, ženske poročne obleke, sposa poročni obleki, eomen poročni obleki, flis ženske poročne obleke, kinder poročni obleki, yewen poročni obleki, medevil poročni obleki, drem poročni obleki

Smo kar času približno 12 dni.vendar je kmalu, da potrebujejo več,in če vas nujne, lahko to pripombo za nas,lahko naredimo za vas v 4 dneh.

Normalno naš izdelek privzeti način dostave je Orgon.si Standardna Dostava,da je počasen,običajno o 7-45 dni,morda potrebujejo več časa.

torej, če vas nujne, lahko izberete hitro post,za exaple DHL,je normalno, da je treba 3-7 dni,vendar pa so nekatere države potrebujejo več dni,kot so čile,brazilija,argentina,in tako naprej.

ali lahko izbirate Prodajalca Način Dostave preveč,da je treba o 4-9 dni.vendar pa nekatere države potrebujejo več dni,kot so čile,brazilija,argentina,in tako naprej.

Torej, če vam nujno,prosimo, pripombo nas, ko potrebujete,naredili bomo vse, da vam pomagamo.

Smo globoko upam, da boste zadovoljni z nakupom od nas.

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj,cenimo, da lahko pustite nas je Pet stat pozitivne povratne informacije s polno DSR,če ste zadovoljni z našimi izdelki.

Če izdelek še kakšno težavo,prosim, ne nam negativne povratne informacije, brez komunikacije,ker slabo povratne informacije ne more rešiti vsak problem,ampak smo vam lahko pomagajo,hvala za razumevanje.

Nazaj Design Čipke
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Zgrajena v Modrc Da,
Izrez Kvadratni Ovratnik
Poročno Obleko Tkanine Saten
Slike Dejanske Da,
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Blagovna Znamka Plemenito Weiss
Modni Element Preprost
Pasu Naravni
Za Nosečnice Da,
Dekoracijo Beading
Silhueta A-LINIJE
Vlak Sodišče Vlak
Rokav Slog Redni

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni