Mikrofon Mikrofon Vzmetenje Boom Škarje Roko Stojalo Držalo Za Studio Broadcast PN

Nov izdelek

€11.48

€14.01

-18 %

Na zalogi

Oznake:

headworn mic, zelena mic, heavy duty stojalo za mikrofon, fiffine k670, roko mic, roko boom, roko držalo za mikrofon, dolgo mikrofon boom, mic stream, osvetljevalec luxo mic roko

Opis:

Material: Kovina, Plastika

Barva: Kot na sliki

Profesionalno snemanje stojalo za mikrofon, gledaš je priročen in uporaben izum pogosto uporabljajo v trgovinah, družine, faze, studios,oddajanje in TV postaje, itd.

Izdelana iz trpežne kovine in plastike, profesionalno snemanje stojalo za mikrofon, prinaša dolgo časa uspešnosti in veliko izdelave.Poleg tega nastavljive noge omogočajo, da ga nosite s sabo enostavno in prilagodite primerna kota & height, da pokažejo svoj popoln glas.

Primerni za vse vrste mikrofoni v trenutnem trgu, in ki so izdelani za težka za izvajanje, to stojalo za mikrofon, mora biti vaš najboljši pomočnik pri snemanju!

Trajno strojne opreme sponke priložen

Značilnosti:

Nastavljiv noge za namestitev na neravnih površinah

Kompaktno stojalo za mikrofon, izdelani za težka izvajanje

Enostavno primeren za vse mikrofoni

Priročen in uporaben izum pogosto uporabljajo v trgovinah, družine, faze, studios, programov in TELEVIZIJSKIH postaj in tako naprej

Popolnoma prilagodljiv, trdno pritrdite mikrofon kjerkoli

Velikost:Višina: 27.55" / 70 cm

Nastavljivo Sponko, Največja Širina: 2.17" / 5.5 cm

Količina:1Pc

Opomba: Ne, trgovina na drobno paket.Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni Prosimo, dovolite 0-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!Paket vključuje:

1Pc x Profesionalni Snemalni Stojalo za Mikrofon(brez original škatle)

Številka Modela GUGUJI222
Blagovna Znamka OOTDTY
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni