Starinsko Doma Dekor Retro Smolo Glasbeni Instrument Model Nostalgija Ornament Obrti Antični Glasbeni Instrument, Figurice Spominkov

Nov izdelek

€11.29

€15.04

-24 %

Na zalogi

Oznake:

polje glasbe lesene, vezi okraski, starinsko royal ogledalo, tin figurice, retro dekor, dvodimenzionalni, stranka, trgovina s spominki, pivo ornament, doma dekor, soba dekor

Za Pakiranje Vprašanja, Čas Dobave, In Po-Prodajnih Vprašanja, Prosimo, Glejte Na Dnu, Ali Pa Se Posvetujte Spletnih Storitev Za Stranke.

Velikost:Prosimo, obrnite se Na Sliko, Opis V SKU, Lahko Nanašajo Tudi Na Podrobnejši Strani Slike Ali se Posvetujte Spletnih Storitev za Stranke.

Material: Smole

Opis izdelka:Ameriški Retro-style Dekorativne Okraske, Je Vsak Oblikovalec je umetniško delo.Bi Uporabite Predmetov, Ki Se Običajno Uporabljajo Pri Življenju Kot Navdih In Jih Vključijo V Svoja Dela.Ti Ljudje Vztrajajo Na Strani Slikarstvo In Ročno Poliranje Odlično Tekstura Izdelka.

Povratne informacije

1.Če Ste Zadovoljni Z Našimi Izdelki In Storitve, Bomo Cenim (Postavka, Kot Je Opisano 5 Zvezdic, Komunikacije 5 Zvezdic, Čas Poštnine 5-Zvezd).

2. Če Se Izdelki, ki Ste jih Prejeli Poškodovane Ali Narobe Stilov, Prosimo, Ne Puščajte Nobenih Negativnih Povratnih učinkov, Prvi, Vljudno Prosimo, da Nas kontaktirate,Bomo ravnali Z Njim In Delo Najboljše Rešitve, Vaše Satisfication Je Naše Gibanje Narediti Bolje.

3.Sodelujemo Z Uradni Logistike, In Nekatere Izdelke, Sodelujejo V Škodo, Paket Osvetlitve Storitve

4.Spoštujemo Mnenja Vsaka Stranka, Če Je Slog Je Narobe, Mi Vam Lahko Pošlje Izdelek Ponovno Brezplačno

5.Smo Najbolj Pozorni Na Embalaži, S Črno Vrečke Ali Rumen Trak Na Robu, Da Se Zagotovi Zasebnost Izdelka.Mehurček Stolpcev Ali Mehurček Folije Se Uporabljajo Za Zmanjšanje Škode, Stopnjo.

Dostava In Politiki Vračila:

1.Zavezani Smo K Zagotavljanju Najboljše Izdelke Za Globalne Kupce.Vsak Izdelek, Ki Bo Preizkušen V Nakup In Shranjevanje.

2. Mi bomo na Splošno Nadaljuje Naročila V 72hours Ko Je Prejel Plačila.Če Je Hitrost Hitro, Tam Je Tudi Isti Dan, Dostava

3. Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus In China Post Registriranih Air Mail Traja Ocenjena 15-60 Dni.

4. Priporočene Pošiljke: Orgon.si Standardna Dostava--Bolj Stabilno,Varnejši.

5. Sprejemamo Vrne In Nadomestila V 15 Dneh Po Tem, Ko Zaključi, Se Obrnite Na Nas.

6.Smo Prednost Sodelovanja S Kakovostnimi Logistična Podjetja, Da Se Zagotovi Hitro.

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka BOMAROLAN
Slog Retro in Nostalgičen/Staro Pohištvo
Material Smole

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni