Nov Prihod Islamske Muslimanska Molitev Mat Salat Musallah Molitev Preprogo, Tapis Preprogo Tapete Banheiro Potovanja Islamskih Molitev Mat 70*110 cm

Nov izdelek

€3.03

€5.82

-47 %

Na zalogi

Oznake:

molite mat ženske, prenosni molitev mat, muslimanski molitvi mat velike, molitev mat arabski, žepne velikosti molitev mat, veliko je molil, mat, pena je molil, mat, otroška molitev mat, preproge molitev, debele molite mat

Islamska Muslimanska Molitev Mat Salat Musallah Molitev Preprogo, Tapis Preprogo Tapete Banheiro Potovanja Islamskih Molitev Mat Material: Poliester Velikost: 70*110 cm Barva: Kot slike Tip: Muslimanska molitev mat Pakiranje: 1x Mat Toplo Nasveti: Zaradi svetlobo in zaslon razlika, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo, dovolite 1-3cm razlike zaradi ročnega merjenja.Hvala za razumevanje!

Plačilo

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo, kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese.Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih Orgon.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z našimi izdelki.

Dostava

1. Dostava način: Mi ladje, ki jih Orgon.si Standardne dostave, Kitajska Post Registriranih Air Mail ali ePacket za večino izdelkov. 2. Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.Kitajska Post Registriranih Air Mail: 10-39 dni za večino držav, Brazilije, včasih potrebujejo več časa.ePacket: Običajni čas dostave 7-22 dni, včasih potrebujejo več časa, če se zgodi, da poseben položaj.Orgon.si Standardna Dostava: Normalno 15-45 dni.Orgon.si primium Dostava: 4-15 dni po glavnih državah. 3. Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Večinoma časa obdelave lahko 1 do 3 delovnih dni.

Politika Vračanja

1. Dobavljamo brez VRNITVE storitev za zda, Kanada, Avstralija, velika Britanija, Francija, Španija, Nemčija, Rusija, Južna Koreja, Savdska Arabija, ZDRUŽENI arabski emirati, Italija, Nizozemska, Poljska, Brazilija in Izrael, boste lahko uživali brezplačno vrnete brez razloga, več podrobnosti najdete na naslednji povezavi: https://sale.Orgon.si/__pc/v8Yr8f629D.htm?spm=a2g0o.store_home.1000001.6.48622c6dv3ubgq 2. Za druge države, če vam ni všeč izdelek, ki ga naročila in želite zamenjati ali vrniti predmeti, ki jih prejmete, nas kontaktirajte v roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati additioinal shipping stroški, nastali in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

Povratne informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naši trgovini je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Najlepša hvala!

vzorec TISKANE
Funkcija 2 Muslimanska Molitev Mat
Design muslimanske
Funkcija 1 Prenosni
Dropshipping Podpora
Starostna Skupina Vse starostne skupine
Vrsta Tanko molitev mat
barve Fotografije
Uporaba Potovanja Molitev Mat
Funkcija Anti-Slip
Velikost 70*110cm
Debelo Podpora
Preproga Prodaja Končal Preprogo (kos)
Material 100% Akril
Tehnika Stroj, Ki
Blagovna Znamka LJZS
Specifikacija 70x110cm
Številka Modela PM001
Slog TISKANE
Izdelek Molitev Mat
Vzorec Tipa GEOMETRIJSKI

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni