Sangwoo Yoonbum Ubijanje Zalezovanje Yaoi Manga T Majice, Vrhovi Tees Moški Ženske Kratek Rokav Športna T Majica Ulične Smešno

Nov izdelek

€3.12

€8.20

-61 %

Na zalogi

Oznake:

sangwoo, manhwa, ubiti zalezovali, oh sangwoo, kageyama majica, manga yaoi, yaoi, mazilo plakat, majica t, manga majica

če imate kakršna koli vprašanja o plačilu,prosimo, obrnite na nas prosto

1. Spoštovani,bomo poslali postavke v roku 5 dni (delovnih dni) po prejemu plačila

2. Na splošno,bomo poslali to predmete, ki ste jih na Kitajskem Post Registrirani Letalski Pošti.Medtem ko post office bo posodobitev sledenje podatkov v približno 3 dni,lahko spremljate na www 17track neto.Običajno to traja 2-3 tedne, da ZDA in Evropa,in 15-60 dni v Rusijo

3. Ko boste prejeli to itme ste jih naročili,ima v 24 urah,prosimo, da skrbno preverite.Če niste dobili v čas poštnine ali druga vprašanja,vas prosimo, kontaktirajte nas brez oklevanja.

Preden Kupite

1,slika bomo pokazali, je 100% Pravega Predmeta za Fotografijo .

2,Becasue oblačila materiala, zaslon in druge dejavnike, lahko privede do slike in fizične prisotnosti nianse,končno barvo, prosimo, obrnite se na naš dejanski blaga.

3,velikost ima lahko 2-3cm razlikuje zaradi maunal meritev.

O Povratne Informacije

1. Pozitivne Povratne informacije (5 zvezdic) je zelo pomembno za nas, prosimo, ki zapušča svoje dolge pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic

2.Če ne boste zadovoljni naših izdelkov,se obrnite na nas, preden se odpravite morebitne negativne povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da slove težave.

3. Če si delite naš izdelek povezavo na vašo SNS ali Facebook, bomo tudi to, da je vaš 10off POPUST ali darilo za vaš naslednji naročila.

Povratne informacije Metoda: ( če vam je všeč izdelek .prosimo, da nam 5 start povratne informacije .če imate kakršne koli težave se obrnite na nas.)

Slog Moda
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Ovratnik O-Vratu
Vrsta Tkanine Broadcloth
Poreklo CN(Izvora)
Rokav Slog Redni
Material Modal
Vzorec Tipa Tiskanje
Hooded No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni