Smart Zaklepanje Vrat Nevidne, Skrite Zaklepanje, Daljinski upravljalnik Bluetooth, Wifi Zaklepanje Elektronski Zaklepanje Vrat Avtomatizacijo Doma Alexa googlova domača stran

Nov izdelek

€60.13

€63.30

-5 %

Na zalogi

Oznake:

tuya kabinet zaklepanje, električno zaklepanje vrat, doma smart, bluetooth zaklepanje vrat, wifi vtič v vtičnico senzor temperature, smart digitalni zaklepanje vrat alexa, secur zaklepanje vrat, električno zaklepanje vrat cilindra, zaklepanje vrat smart, zaklepanje smart

Smart Nevidno Zaklepanje Vrat

Opomba zaklepanje ni vodoodporno. 3pcs baterij AA za napajanje. 1pcs AA za nazaj gor. 1pcs 27A12V baterija za daljinski upravljalnik z 4keys. 1pcs CR2032 za 3keys daljavo.Baterije so vsi odstranjeni zaradi dostava omejitev.Kit1:Zaklepanje z bluetooth funkcijo +2 kos remotecontrols Kit2:Zaklepanje z bluetooth funkcijo +3 kos remotecontrols Kit3:Zaklepanje z bluetooth funkcijo +4 kos remotecontrols Kit4:Kit1 + Wifi odklepanje nadzor (Podpore APLIKACIJE ewelink) Kit5:Kit2 + Wifi odklepanje nadzor (Podpore APLIKACIJE ewelink) Kit6:Kit3 + Wifi odklepanje nadzor (Podpore APLIKACIJE ewelink) Wifi odklepanje nadzor bolje biti blizu zaklepanje, v 10meters. 1pcs wifi odklepanje nadzora lahko nadzorni več ključavnic, če ključavnice so v obseg učinkovito.Odklepanje nadzor je treba uporabljati z USB, napajalni kabel, USB vtič, ki niso vključeni v paket.Značilnosti: - Različni načini za odpiranje in zapiranje, Daljinski upravljalnik/Bluetooth/Switch/Keybutton/Zasilni izklop -Hitro, Enostavno in trdno vgradnja z zunanje montažno ploščo -Daljinsko upravljanje z digitalnimi pogovor sistem, ni mogoče dekodirati ali podvojenih -Dolgo življenjsko dobo, narejen iz Cinkove zlitine iz nerjavečega jekla -Način varčevanja z energijo in nizko porabo energije, 4pcs No. 5 služijo več kot 1 leto v stanje pripravljenosti -Ne ključavnično luknjo na prostem izpostavljena, močno sposobnost, da proti kraji -Ustreza za: urad \ home \ hotel \ Anti-theft vrata \ Koridor vrata \ Lesena vrata \ garažna vrata\trgovini\delavnice in podobno.Specifikacije: -Napajanje: 4pcs AA batteriessupply -Delovna temperatura: -20~60degree -Vlažnost zraka med 5% in 60% -Dimenzije:160 x 88 x 51mm -Teža:910g Opomba: O odpiranje v sili Ko nameščate zaklepanje, upoštevajte, kraj, kjer je zasilno odpiranje točka nahaja.V primeru, da bi morali uporabite zasilno odpiranje, luknjo od 3 do 4 mm je treba vrtati v vratih, kjer je zasilno odpiranje, se nahaja.Ko je postopek končan, uporabite izvijač, da obrnete vijak in odprt za zaklepanje.

Package seznama

Paket za namestitev zaklepanje z Močno 3M lepilo nalepke je na voljo.Če želite spremeniti vijaki z 3M nalepke, prosimo, da nas kontaktirate.Vse Baterije odstranjen.

Za wifi odklepanje nadzor

Po ujemanje odklepanje controler s ključavnico, in ga priključite na wifi preko eWelink APP, lahko odklenete ali zaklenete vrata kilometrov proč.Tudi, zaklepanje je lahko, da se controled s Alexa ali googlova domača stran 2 navodila za uporabo za odklepanje nadzor: 1. korak: Ujemanje zaklepanje z odklepanje nadzor: Pritisnite Gumb ST-1(S2 znamke na krovu) in se sprosti takoj,potem pritisnite in držite to, simutaneously, pritisnite odklepanje ključ za odklepanje controler napravo.slišali boste DIDIDI zvok.In lahko preizkusite, če je zaklepanje je odklenjena, ko pritisnete odkleni tipko. 2. korak: Povežite wifi odklepanje nadzor s telefonsko APLIKACIJO ewelink, pritisnite in luknjo nastavite gumb znotraj odklepanje nadzor za približno 8, jo izpustite, ko modri indikator začne utripati.Odprite ewelink APP, kliknite +, vnesite pravilno kodo za 24.G wifi.počakajte, da priključen.

Za druge vrste, kliknite spodnjo sliko

Številka Modela 920A
Blagovna Znamka QHW
Uporaba Doma,v garaži,vrata,office,gospodinjski,šola
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje CE
Material Cinkove Zlitine Iz Nerjavečega Jekla
Postavka Mehansko Zaklepanje z daljinskim upravljalnikom

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni