16 cm/6.3 v ABS Multi Vzorec Odda v Mestu Krog Stolpec Okno Okvir Plesni Lepo Carving Val Pike Navaden &Preverjanja Reliefi okenske police

Nov izdelek

€132.35

Na zalogi

Oznake:

krilo ženske, alarm vrata, okno, okvir iz aluminija, stolpec roman, hiša jekla, črna saten krilo, dekle okvir plesni, vrata stran, montažne stanovanjske hiše, kia okenski okvir

ZELO POMEMBNO

1. Prosim, pustite vaše CELOTNO IME, ki je na VOLJO, telefonskih številk, kurirske službe morajo nato v stik z vami, ko se bo dostave, ali pa bomo morda potrebovali boste, ko bomo prejeli potrditev naročila. 2. Prosim, pustite SLOG ŠTEVILKE, ko oddate NAROČILO, ali pustite nam SLIK idealen slog. 3. Prosimo TREBA OPOZORITI, da na VRHU in na DNU železnici, ISTI model, prosimo, sporočite NAM, če želite spremeniti.

Dimenzije

Zgoraj & Spodaj Okvir Višina: 200 cm Levo in Desno Okvir Širina: 300 cm Stolpec Premer: 16 cm

Sponke Za Pritrjevanje

Samo vrtenje zaponke, si lahko sestavite ločene ali plesni, enostavno ujeti in učinkovit na gradnje.Opombe: 1. Prosimo, pripnite sponke v MANJŠIH konca. 2. Plastika je lahko obrabljena kot dnevi minevajo, če se vam zdi, da zaponke so zdrobljen, prosimo, uporabite jeklene žice ali M8 vijaki v pritrditev.

Smernice Gradnje

1. Mi bi ponujajo brezplačno usposabljanje preko video konference ali za pošiljanje JPP smernice. 2. Vse gradnje mora priložiti jekla (#6, #8, #10 #12) v sredini strešnik kot podporo, mi ne predlagamo uporabo konkretnih samo.

O Nas

Z 10+ let izkušenj v gradbeništvu plesni predelovalnih dejavnostih in popolno zbirko plesni, prepričani smo, da smo vam lahko na enem ustavljanje in rešiti vsa vprašanja.Ne moremo jamčiti, da plesni se lahko uporablja za več kot 1000times ali 10+ let.Vendar smo prepričani, da smo se ponujajo razumno ceno, z najboljšo kakovostjo.

Okvir Material Plastični
Material ABS
Številka Modela YG-016, YC-016, YH-016 &YT-016
Vrsta Vrata & Okenski Okvirji
Uporaba Za večkratno uporabo
barve Bela
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni