7 Programiranje Temperaturni regulator Organ Talne Ogrevanje Električna Zemljišč Toplo Dvojni Nadzor thermoregulator termostat Vgrajena

Nov izdelek

€20.95

€22.05

-4 %

Na zalogi

Oznake:

nadzor temperature, talni termostat, termostat, termostat wifi, 12v termostat, thermoregulator za toploto, termostat, pogon nadstropje, thermoregulator dotik, 220v termostat

m6.716v digitalni LCD displayvWeekly programiranja termostat za Ogrevanje

Tedenski programski termostat za Ogrevanje serije en teden cikel,Ogrevanje, sobna temperatura krmilnik s šest časovnih obdobjih in ustrezno nastavljena temperatura se lahko nastavi vsak dan,In lahko izbirate načina delovanja ročno upravljanje ali začasno nadzor。Električni pogon, krmiljenje ventila za ogrevanje oprema za upravljanje, nadzor in vodni sistem ogrevanja za ogrevanje.

Model:

Model

Bremenski tok

Izhod kategorije štetje

m6.16

16A

Dvojno temperatura, nadzor temperature in temperature omejevanje + Tedensko programiranje

tehnični parameter

Napetost: glej etiketi proizvoda.

Moč odpadkov 2w

Nadzor Temperature obseg: 5 & hellip; 90 Celzija (on line) 35 ℃ ~90 Celzija, nastavljiva

Zunanje omejitve: 5 & hellip; 60 Celzija 35 ℃

Temperaturno stikalo odklon: 0.5~10 Nastavljiv na temperaturo, se v tovarni ± 1 ℃

Temperatura okolja: -5~50 ℃

Stopnjo zaščite: ip20

Shell materiala: zaviralci gorenja.PC

O Plačilu

1. Sprejemamo vse plačilne metode, ki so navedene po Orgon.si.

2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3. Če ste se odločili za nakup te postavke,prosimo, plačilo takoj, kot si lahko,da bomo lahko takoj poskrbi dostave za vas.

O Pošiljki

1. Vse parcele, bo poslana preko Orgon.si uradni način dostave in bodo vse sledljiva.

2. Po pošti poslali, da bodo postale neobvladljive.Bomo potrpežljivost v času dobavnega roka.Ocena čas dostave je 15~45 dni za večino držav (razen Brazilije).Vendar čas dobave lahko daljši med počitnice ali promocija obdobju.

3. Nismo odgovorni za vse davke ali DDV na carinsko kupca državi.

4. Če po 45 dneh ne boste prejeli paket, prosimo, obrnite na nas.Bomo predloži iskanje z ladijskega zastopnika in pomoč, da bi spremljali logistics informacije za vas.Če se po 60 dneh, se še vedno ne prikaže parcelo, lahko stopite v stik z nami, da v celoti nadomestila za vas.

O Garancijo

1. Za vse izdelke nudimo eno leto garancije.

2. Izdelkov s problemom kakovosti, vas prosimo, da nam nekaj fotografij ali vedio.Razpravljali bomo rešitev za vas.

3. Če želite, da se vrnete/exchange proizvodi zaradi osebnih razlogov, je to na voljo.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Boste morali, da ji vrne ladijskega stroškov.

4. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, razlog za vrnitev, in številko naročila.

O Povratne Informacije

1. Cenimo vaš zgodnji prejemu potrditve. 2. Vaše povratne informacije so zelo pomembne za našo spletno trgovino, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije (Pet Zvezdic), za nas.Dobrodošli, da delite svoje izdelke vaš solical spletni strani, kot so Facebook, Twitter, Instagram, Yandex in tako naprej.Lahko pošljete zaslona za nas, tako da lahko dobite $1.00 kuponov kot za POPUST.

3. Prosim, ne pusti negativne povratne informacije, ali odprite spora brez komunikacije z nami.Ne glede na to, kaj je problem, ki vam ustreza, bomo poskušali naši moči, da vam rešitev.Prosimo, aktivno obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Hvala vam za vaše razumevanje!

Uporaba Drugo
Max Merjenje Temperature 50°C - 69°C
zunanje dimenzije 86X90
Velikost Zaslonke 50 x 50
Blagovna Znamka tarautom
Slog Vgrajeni
Vrsta Prikaza ANALOGNI
Velikost Zaslona 4.0 - 6.9 Cm
Delovna Napetost 230
Teža 0.35
Teorija Drugo
Številka Modela M6.716
Temperaturno Območje 5-90℃
Vrsta Napajanja Drugo
Meritev Temperature napaka 0.5-10 stopinj C nastavljiva factory + 1 c

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni