LED Star Projektor Noč Svetlobe Galaxy Zvezdnato Noč Lučka Ocean Val Projektor Z Glasbo bluetooth Zvočniki Daljinski upravljalnik Za Otrok

Nov izdelek

€21.85

€30.34

-27 %

Na zalogi

Oznake:

xiaomi mehanski kalkulator, visoka kakovost tipkovnico, 20W Bluetooth zvočnik, lofrre, herz, bluetooth moč zvočnikov, bluetooth tipkovnica roza, tipkovnica mofii, ajazz bluetooth, maska za smeti

Opomba: Ta izdelek je rdeč in zelen laser učinek, ki se lahko oddajajo dve barvi, ki se razlikuje od izdelkov z le eno barvo.

Paket Je Vključeno:

1 x Svetleče Diode Star Projektor

1 x Daljinski upravljalnik

1 Kabel USB

1 x Uporabniški Priročnik

Specifikacija:

Napajanje: Universal serial bus DC 5V/2000 ma

Vhodna napetost: AC110-220V

Delovanje: 6 gumbe in daljinski upravljalnik

Slog: 4 barve in 10 projekcija učinkov

Glasbeni Format Podpora: bluetooth in USB

Velikost: 16 x 16 x 13 cm/6.3x6.3x5inch

Material: Plastika

Značilnosti:

- Prinašajo galaxy v sobe & čudovito aurora nočni šov!

- Edinstven način, da prižgejo stranka, obnovi vašega delovnega prostora, ali sveti romantično večerjo za dva.Prav tako je edinstven noč svetlobe.To je veliko darilo za odrasle in otroke!

- Najnovejše daljinsko vodeni val noč svetlobni projektor z glasovnim nadzorom utripa način.Turn luči, vklop/izklop prosto, spremembe osvetlitve način, recikliranje svetlobnih učinkov, prilagodite svetlost, start/stop gibanja ali prilagodite glasnost.Akustični senzor gibanja omogoča projekcijo, da spremenite barvo po ritmu glasbe ali ploskanje, tako proizvajajo disco ali stranki učinek.Tri auto-off timer možnosti z vgrajeno 1H/ 2H/ izklop.

- Vgrajen mini bluetooth 5.2 glasba zvočnik in U disk v režo, medtem ko gledate Aurora Meglice Galaksije ponoči, lahko za predvajanje vaše najljubše lullaby, sprostitev in meditacija glasbe skozi noč svetlobni projektor ustvariti romantično in pomirjujoče vzdušje.

- Prinese romantično zvezdnato nebo, ki se lahko uporablja kot noč svetlobe s nastavljiva svetlost, ocean val vzdušje svetlobe, faza stranka svetloba, disko krogla, igre soba dekorativne luči, domači kino naglas, odporna in Dj razsvetljava.

- Nočni projekcija nočne luči so primerne za rojstni dan, na zabavo, poroko, soba dekoracijo, otroški dan, Božič in obletnice, darila.Ustvarjajo čudovito zvezdnato nebo vzdušje in pomoč otrokom, spodbujati njihovo radovednost, domišljijo in ustvarjalnost.

- Primerna pa je tudi za notranjo opremo, kot so val projektor, romantično svetlobo, nočno svetlobo in ob postelji svetilko.

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Je Baterije Potrebno Da,
Postavka Vrsta nočne luči
Telo Material ABS
Napetost Other
Vir Svetlobe Fluorescentna
Poreklo CN(Izvora)
Je Svetil Vključeni No
Proizvodnja Električne Energije Stikalo
Vrsta Baterije Drugo
Vir Napajanja AC
Moč 16-20W
Uporaba Počitnice
Vrsta projektor
Oblika KROG
Je Pametno Napravo Da,
Številka Modela Nočna lučka led
Je Na Baterije, Vključene No
Blagovna Znamka Smuxi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni