Visoko Učinkovit 8 mesec Anti Bolh Klopi proti Komarjem Pet Ovratnik Za Psa, Mačka

Nov izdelek

€6.91

€9.86

-29 %

Na zalogi

Oznake:

letenje jakno usnje, orel krilo, vrečko primeru orodje, čevelj orodje, električni noge toplejše, razpoloženje, cornet, toplote natikači, bron polica, baterija v8

● Veterinar-priporočljivo, bolh in klopi preprečevanje za pse v priročno, brez vonja in mastno ovratnik; ni potrebe za grdo mesečni tretmaji. ● Do 8 Mesecev Zaščito. ● Pomaga Preprečiti Boleče & Srbeče Kože, Ki Jih Povzročajo Bolhe & Klopi. ● Narejen Z Premije Naravnih Sestavin.Brez Kemikalij, Kot so SLS, Parabens, DEA & Gluten. ● Varne In Učinkovite - Ponosno Osebe Brezplačno.To je luč, in to ni breme na pse in.

Barva : Iver Mačka (S): 15"(38 CM) Pes (M): 24.5"(62 CM) Za pse: starejši kot 7 tednov, nad 12 kg teže (5 kg) Funkcija:Ubija bolhe, odbija in ubija klopi - Če klopa je ločil ali ubili, ne moreš pripeti in prenos organizmov, ki lahko povzroči bolezen.Paket je Vključeno: 2*S:15"(38 CM)Hišne Ovratnikom ALI 2*M:24.5"(62 CM)Hišne Ovratnik Opombe: Zaradi razlike med različnimi monitorji, slike morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Ko prejmete ovratnik in ga vzemite iz embalaže, se koncentracija ovratnik komponenta je višja, če vaš hišni ljubljenček je mlajši, je priporočljivo, da ga v varen prostor za 1-3 dni,Po tem, nositi ovratnik za hišne živali.Preprečitev alergijskih reakcij v domače živali (99% psov in mačk ne bo odzvala, vendar nekatere domače živali so šibkejši)

Pogosta VPRAŠANJA :

Kako sem lahko spremljali moje parcele?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani : www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) ne pozabite vnos številko za sledenje.Vam nudimo dropshipping storitev?Seveda, samo pustite opomba, tako da mi ne bo dal nobenih računov, kode QR, promocije ali ime vaše blagovne znamke, logotipa parcele.Politika vračanja Predmetov z BREZPLAČNO VRNETE ikono 1. boste dobili dodatno 15 dni (na vrhu, na čas dobave datum), da odloči, če želite ohraniti ali vračilo predmeta, iz katerega koli razloga, tako dolgo, kot so neuporabljene, unwashed in v prvotno stanje. 2. NI VRNITVE, LADIJSKI promet PRISTOJBINA Elemente brez brez VRNITVE ikono 1. Dovoljujemo izmenjavo element, če ste nezadovoljni z izdelkom, ampak moral bi nas v roku 7 dni in vrnili v roku 10 dni od datuma, ki ste ga prejeli. 2. Vse vrne element, ki mora biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s številko za sledenje.In tudi vi bi nam povejte razlog za vrnitev. 3. Kupci, ki so odgovorni za vrnitev, ladijski promet pristojbina.

O Povratnih Informacij :

Povratne informacije so za nas pomembni.Bomo zelo cenim, če boste pustili pozitiven odziv, ko ste zadovoljni z nakupom.Prosimo, kontaktirajte nas pred pusti negativne povratne informacije.Če ste nezadovoljni,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

Je Pametno Napravo No
Sezona Vse letne čase
Ovratnik Tip Osnovna Ovratnice
Funkcija Osebno
Vrsta Psi
Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični
vzorec Trdna

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni