15W Brezžični Avto Polnilnik Hitro Polnjenje Vozila, vgrajen Polnjenje Nosilec Nosilec za Telefon Dodatki za Pametni Telefon

Nov izdelek

€17.31

€25.46

-32 %

Na zalogi

Oznake:

avto nosilec, stojalo za zaslon namestitvenega, bmw m4 ogljikovih vlaken zadnji difuzor, zaslon podporo, Avto Posnetek Gori, nosilec za telefon, baby monitor, tracker, headphon brezžični, eado avto dodatki, mobil telefon

Značilnosti:

Auto oprijem in sprostitev: brezžično polnjenje stojalo lahko občutek vaš dotik in se samodejno prijemala in sprosti vaš telefon.

Površinska prevleka zdravljenje: brezžični polnilnik, je bil obdelan z vakuumsko nanašanje zdravljenje, graviranje in preoblikovanje, da bi dosegli več stereoskopski barvo in teksturo, je videti lepa in modi.

Hitro polnjenje: brezžično polnjenje tehnologija podporo za Hitro polnjenje 3.0, polnjenje ste pametni telefon hitro, ni treba, da pogasimo telefonov primeru, samo postavite na stojalo neposredno.

Kompatibilnost: polnilnik je združljiv z vsemi brezžično polnjenje mobilnih telefonov na trgu.In to je lahko omejeno na avto zrak vtičnico enostavno.

Visoka kakovost bakreno jedro: Ta izdelek je narejen iz tretje generacije združujejo različica neodvisnih tuljavo in karanteno magnetni ščit, kot tudi pametne chip set.

Več zaščite: To brezžično polnjenje stojalo zagotavljajo različne zaščite, vključno s toplotno zaščito, kratkostična zaščita, nad napetostjo, nad razrešnice zaščito, elektromagnetnega polja zaščite, nad polnjenje zaščito, več moči zaščito in anti-reverse zaščito.

Specifikacije:

Tip: Brezžični Telefon Polnilnik

Material: kovina, plastika

Barva: črna

Količina: 1 pc

Moč: 15W

Vhod: 5.0 V/2A,9.0 V/2A,12V/2A(MAKS.)

Izhod: 5.0 V/2A,9.0 V/1.1,12V/2,5 A

Velikost: približno 15*8*5 cm/5.9*3.14*1.97

Package Seznam:

1 * Brezžični Telefon Polnilnik

1 * USB Kabel

1 * Uporabniški Priročnik

Številka Modela US
Uporaba Monitorji
Poreklo CN(Izvora)
Izhodna Vrsta Drugo
Izhodna napetost Drugo
Certificiranje NOBEN
Povezave Drugo
Blagovna Znamka Rondaful

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni