Ženske Gospa Moda Lase Elastično Tesnilo Luksuzni Nosorogovo Lase Gume pasovih, Vrvi, Trakovi za Lase Pribor za Ženske & Girls

Nov izdelek

€7.09

Na zalogi

Oznake:

čast 8 pokrovček huwai, čast 7x primeru zebra, čast 8 pokrovček daisy, čast 8 pokrovček milan, čast 8 imetnika kartice, čast 7x waifu primeru, čast 7x črne očesa, čast 7x primeru husky, čast 7x ase london

Dobrodošli v naši spletni trgovini !Uživajte vaše nakupovanje !Postavka Opis: Dostava Opozorilo : Če vaše naročilo je manj kot $11 in brezplačna dostava, to bo poslano po redni majhen zavitek, brez sledi imformation.Upam, da boste lahko bolnik čakati (običajno pridejo v 35-60 dni ), ali pa izberete registrirani letalski pošti s plačilom nekaj stroškov

1.Prosimo, počakajte malo razlikuje zaradi ročnega merjenja, zgoraj navedenih dimenzij so samo za referenco. 2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost/kontrast nastavitve, itd., je lahko za nekatere manjše razlike v barvnih tonov spletne strani je fotografija in dejanski predmet.Slike, ki so ravno na podlagi dejanskega izdelka, prosimo, vedite, nakup: O Pošiljki

1.Vse Wordwide Dostava.

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4.Slike, ki so prikazane, je za našo Kamero,kot na svetlobo in Zaslon razlika,tako da morda so malo drugačne barve.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.6.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Vrnitev & Vračilo

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš naslov.

3.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.Bomo nosi vse stroške prevozov, če izdelek ni, kot se oglašuje.

O Jamstvu

1.12 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2.Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Orgon.si

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da mi sporočite !

Slog Bowknot
Oblika Cvetje
Vzorec Tipa GEOMETRIJSKI
Priložnosti Vsakdanje Življenje
Vrsta Elastični Trakovi Za Lase
Številka Modela FS227
Spol ŽENSKE
Madeway ročno
Funkcija Vroče prodaja
stanje Popolnoma Nova in Visoke Kakovosti
Blagovna Znamka FANSSEE
Sezona Jesen/Poletje/Pomlad/Zmagovalec
Material Crystal
Postavka Vrsta Pokrivala
barve Kot Je Prikazano Sliko
Ime Oddelka Za odrasle

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni