Kuhinja Milo Razpršilnik 300 ml Posoda za Milo Posodo, Kopalnico Dodatki Stenske Tuš Šampon Za 4 Barv, na Voljo

Nov izdelek

€11.18

€17.20

-35 %

Na zalogi

Oznake:

soapbox, vodja steno tekoče milo razpršilnik, ročno pranje, pivo pene stroj, držalo za milo, oprosti papirja, črna pomivalni tekoče razpršilnik, Lestvica, razpršilnik za tekoče milo wall mount, kvadratni šampon razpršilnik stenske

Kuhinja Milo Razpršilnik 300 ml Posoda za Milo Posodo, Kopalnico Dodatki Stenske Tuš Šampon Za 4 Barv, na Voljo tehnični podatki: Material:ABS Eno Milo Razpršilnik Postavka Velikost: 62mm*70 mm*220mm Milo Razpršilnik Kapaciteta:300 ml Lastnosti: *Nov slog, moden in eleganten videz *Trajno novo ABS plastika material.Brez vonja !!Zdravo plastike ! !Stenske milo razpršilnik. *Hitra ladja v roku 48 ur po za potrditev plačila(razen praznikov). *Primeren za različne kraje:Kopalnica,Kuhinja,Hotel,Restavracijo.itd. *Pregleden steklenico telo:lepa in lahko preverite tekoče uporabo Package Seznam: * Milo Razpršilnik * Ključ * Vijak * Globina Sidra Niz Nalepke (Tuš Gel,Šampon,Hand Cleaner,Prameni-v-Enem Losjon,Balzam za Lase,Detergent) BOSHARON Tekoče Milo Razpršilnik Naredi Vaš Dom Bolj Čudovito Milo Razpršilnik s 4 Barv, na Voljo Primeren za Posode Tekočina, Ročno Mila, Ročno Sanitizer Gel, Šampon, Gel za Prhanje Milo Razpršilnik Velikost: Mi uporabljamo visoko kakovostne ABS materiala, da bi milo razpršilnik Brez Vonja in bolj Zdravo. 1.48 Ur Hitra Dostava: obljubimo, da Bomo poskrbeli ladijskega prometa v 48 urah po za potrditev plačila(razen praznikov). 2.Podjetje Embalaža: Smo paket tudi s kartonom polje, da se prepreči škoda milo razpršilnik.

3.Dostava: Običajno kupci bodo prejeli izdelke v 13-45 dni.Če stranke ne dobijo parceli v 60 dneh,se obrnite na nas,bomo povračilo ali poslati. 1.Prosimo, potrdite vaš naslov in ime prav, ko vam bo naročil. 2. Da se prepreči uhajanje,factory testi vsako steklenico z vodo,tako,da je normalno, da boste našli majhno količino vode v milo držala. 3.Prosimo, uporabite vodo za preizkus milo razpršilnik, ko ga uporabljate prvič, ker prvič uporabo, je veliko zrak v milo razpršilnik črpalka,ki lahko blokira šampon ali gel za prhanje.Moramo izpušni zrak v črpalko.In voda je visoka likvidnost,milo razpršilnik deluje enostavno z vodo.Po tem, ko deluje z vodo,lahko dajo šampon leta.Stranke zadovoljstvo je naš cilj.Kakršno koli vprašanje,prosimo, da nas kontaktirate,, bomo poskušali naši moči, da vam pomagamo.

Zakaj izbrati BOSHARON?

Shenzhen Bosharon Technology Co.,Ltd.specializirano kopalnica proizvoda v predelovalnih dejavnostih in za raziskave in razvoj.Opirajoč se na podjetje jedro kulture, ki so na zdravljenju ljudje, iskreno in podjetja, ki se ukvarjajo pošteno,smo povečali našo konkurenčnost na trgu in namenila za zagotavljanje boljših izdelkov in bolje po-prodajnih storitev za naše stranke.

Številka Modela B-6091 milo razpršilnik
Namestitev stenske milo razpršilnik
Milo Razpršilnik Zmogljivosti 300 ML
Vrsta Tekoče Milo Za
Blagovna Znamka BOSHARON
Uporaba Strani, Mila, Ročno Sanitizer, Posodo Detergent
Tekoče Milo Razpršilnik Tip Ročno Milo Razpršilnik
Milo Razpršilnik Uporaba Doma, Hotela
Glavni Material Plastični
Milo Razpršilnik Barve Iver, Bele, Prozorne, Zlato
Funkcija Dvojno Milo Razpršilnik
Poreklo CN(Izvora)
Ime Tekoče Milo Razpršilnik

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni