2019 Nove Ženske dvorana plesne čevlje BD Ustnice Tiskanja Poučevanja Čevlji Pete za ženske latinsko Salsa Ples čevlji Split Edini

Nov izdelek

€38.70

€45.53

-15 %

Na zalogi

Oznake:

obloge dvorana čevlji, cougar modne superge, pole dance petah zabavno, shinning čevlji ženske, pole čevelj, latino ples čevlji, obleko tango, bd ples športni copati moški, v košarico ratana, Latinsko

DES.

1. Closed toe čipke gor s kravo podplat,udobno praksi plesne čevlje, ki so kot nalašč za ples praksi.

2. Ponuja split, ki je edini za neverjetno fleksibilnost, torej stil je zelo primeren za latinski ples in dvorana plesne prakse.

3. Ta model je primeren za beginer, advancer, profesionalni plesalec.

4.Pete višina: 5 cm (učitelj pete)

upoštevajte, prosimo, pozorno poglejte našo velikost grafikona, preden bi naše plesne čevlje, prosimo, izberite primerno velikost glede na vaše dolžina stopala.

Politika Vračanja

To je naše veselje, da vam služi z neprimerljivo raven storitev, primerljivo z visoko kakovostjo proizvodov, ki jih ponujamo.Če iz kakršnegakoli razloga želite, da se vrnete vaše naročilo, bomo z veseljem razširiti naše velikodušno povračil in vrnitvi mora prejeti nam v 30 dneh.Vse se vrne, je treba predhodno dovoljenje za promet.Prosimo, pišite nam, po prejemu zahteve, se bomo e-poštno sporočilo, ki ga je odobril vrniti potrditev skupaj z navodila za vračilo in povratni naslov.Vrnitev Pogoji:

1. Vse se vrne, je treba predhodno dovoljenje za promet.Nepooblaščeno vrne, se lahko zavrne ali zanemariti in stranke bodo odgovorni za vse stroške in izgube (pošiljka provizije itd.)

2. Vrnitev postopka (vključno z dajanjem vrnitev na zahtevo in pošiljanje nazaj se vrnete elemente) je treba izpolniti v roku 3 delovnih dni od datuma, ki ste jo posneli dostave.

3. Vsak problem (poškodovane/okvarjene/manjkajo/nepravilni predmeti ) v zvezi s prejeto paket, se mora obrniti nam v roku 7 dni od pošiljko prevzame, ali zahtevku ne bi sprejel.Mi bo nadomestil nov izdelek za vas, vendar pa, prosim, pustite izdelek v prvotno stanje.

4. Vse se nadomestila za blago samo.Vse ladijski promet in manipulativni stroški so nevračljive.Mednarodna naročila se zaračuna polno shipping na vse izmenjave.

5. Kupec bo odgovoren za ladijski promet pristojbina, če je pošiljka zavrnjena, mora kupec nam je dal napačen naslov, ali če se kupec ni podpisal prejema pošiljke.Da se prepreči nepotrebno izgubo časa in denarja, navedite pravilen vrstni red informacij.

6. Vse umazane podplate, praske, oznake, madeže, ki se razteza ki kažejo katerikoli znak, uporabe ali navedba rabo; Return Nasveti:

Za vašo zaščito, priporočamo, da jih skrbno pack vrnitev pošiljke in vrnitev k nam prevoznika, ki ponuja parceli sledenje podatkov (npr.,EMS,DHL, FedEx, priporočeno Pošto).

Nismo odgovorni za vse stroške, povezane s škodo ali izgubo, morebitne vrnitve pošiljke med prevozom.

Prosimo, počakajte 10-15 delovnih dni za vrnitev, predelane po prejemu blaga.Vse vrnjene artikle bo treba preučiti, ki jih prejme, in boste obveščeni po e-pošti, če je vaša vrnitev je usposobljen za kreditne ali zamenjavo

Zgornji Material Platno
Podplat Materiala Krava Pljuvali
Vložek Materiala Vezana Usnje
Raven Praksi Strokovno
Zapiranje Tip Čipke-Up
Širina Čevlja Srednja(B,M)
Blagovna Znamka BD
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Višina Pete Srednja (1 3/4" do 2 3/4")
Si Edini Split Usnje Edini
Ples Čevelj Tip Dvorana/Latinska Čevlji
Številka Modela T1B usposabljanje čevlji
Edini Naravnost Edini Usnja
Datum Izdaje Spring2018
Obloge Materiala pliš
Spol ŽENSKE
Poreklo CN(Izvora)
Dekoracije NOBEN
Pete Vrste Kvadratni pete

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni