Pet Nego psa Škarje 7 Palčni Pet Groomer Ukrivljeno Rezilo, Škarje z Dvema Repi F550 Visokega razreda Lyrebird Preprost Pack NOVA

Nov izdelek

€21.53

€23.92

-9 %

Na zalogi

Oznake:

lyrebird za hišne živali, ogljikov meč, palčni škarje, profesionalne škarje, prizadevanja škarje, hairdress škarje, ledeni meč, kanpeki nego psa škarje, zlato nego psa škarje, bela nego psa škarje

RM553604104870331

Pet Nego psa Škarje 7 Palčni Pet Groomer Ukrivljeno Rezilo, Škarje z Dvema Repi F550 Visokega razreda Lyrebird Preprost Paket NOVIH Strokovnih pet škarje z visoko stroškovno učinkovitost.Dobro porazdeljeni osla rob line in potisnite način,dobro ročaj občutek,zelo oster.Visoka kakovost 9CR13 rezilo,daljšo delovno dobo.To škarje je strokovno škarje.Zaslužiš si ga.Material: Visoko kakovost 9CR13 Trdota: 58-60HRC Ostrino ravni: 5stars Toplo nasveti: Morda ste kdaj videli veliko JP440C škarje z nizko ceno.Resnica je, pravi JP440C je boljši material, kot 9CR13. Pravi JP440C škarje cen je zelo visoka.Toplo nasvetov: 1.Podpiramo padec ladijskega prometa. 2.Če potrebujete nobene logotip škarje,prosim, pustite sporočilo na naročila komentarjev. 3. Za trgovca na debelo ,smo lahko engrave svoj LOGOTIP na škarje.To je brezplačno.Prosimo, da se obrnete na nas in pošljete vaš LOGOTIP na nas. 4.Za uporabnika,smo lahko engrave vaše ime na škarje rezilo(škarje, je prišel z našim LOGOTIPOM).To je brezplačno.Prosim, pustite vaše ime na naročila pripombe,bomo engrave vaše ime na škarje rezilo.

Plačilo

Depozitni,Kreditne kartice,v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).

Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese,bo tvoje plačilo začasno ki jih Orgon.si, in ne bo izdal, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

Zadovoljstvo Strank

Prosimo, ne oklevajte v stik z mano, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.

Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.Nudimo brezplačno 3-mesečna Garancija za napako ki jo je povzročila ta element kakovosti.

Politika Vračanja

Če ga želite zamenjati s predmeti, ki jih prejmete ali vračilo denarja, se boste morali obrniti nam v roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

Blagovna Znamka Lyrebird
Trdoto 59-61 HRC
Zob 0
Skupna Dolžina -
Vrsta recurved
Ročaj Material Nerjaveče Jeklo
Postavka Vrsta Las Škarje
Iz Nerjavečega Jekla, Tip 9cr13
Ukrivljen Kota appr. 25 stopnja
Velikost 7" recurved
Številka Modela -
Rezilo Materiala Nerjaveče Jeklo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni